Obnoviť stránku

Nero 2019 Standard CZ BOX

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nero 2019 Standard CZ BOX

Hľadáte softvér, ktorý vám pomôže zvládnuť váš každodenný digitálny život? Či už ste doma alebo na cestách? Nero 2019 Standard ponúka celkom 4 výkonné programy v jednej súprave. Či už ide o filmový strih, spracovanie fotografií alebo zálohovanie všetkých dôležitých dát. Vždy sa môžete na Nero 2019 Platinum plne spoľahnúť.

    

Kľúčové vlastnosti softvér Nero 2019 Standard CZ

  • Skvelé 4 aplikácie v jednej súprave – Nero Video 2019, Nero MediaHome 2019, Nero Recode 2019 a Nero Burning ROM 2019
  • Kompletné zjednotenie knižnice multimédií vo vašom PC
  • Vytváranie atraktívnych videoklipov na jedno kliknutie
  • Prehľadné používateľské rozhranie
  • Nízke systémové nároky
    

Nero Video 2019 – strih videa ľahko a rýchlo

Pomocou aplikácie Nero Video 2019 získate do rúk silný nástroj, ktorý zabezpečí čo možno najlepšie filmové projekty. Samozrejmosťou je podpora video súborov v 4K rozlíšení alebo 360-stupňových záberov. Vďaka podpore najnovších technológií prebieha strih videa maximálne rýchlo s využitím úplného potenciálu hardvérového vybavenia vášho PC. Zaujímavosťou je automatická úprava a špeciálne šablóny na vertikálne video.

Prehliadanie multimédií s Nero MediaHome 2019

V Nero MediaHome 2019 máte teraz aj prístup k vašim online súborom uloženým na OneDrive (a iných cloudových službách) a môžete si ich priamo stiahnuť. Tým si ušetríte veľa pamäťového miesta na vašom počítači a napriek tomu máte vaše snímky, videá a hudbu kedykoľvek k dispozícii. A samozrejme si môžete všetko prehrať obvyklým spôsobom, či už ide o DVD videá, hudobné CD, hudobné súbory, fotky, videá, filmy alebo televízne seriály. Následne všetko môžete streamovať vrátane filmových tituliek bezdrôtovo na televízor vo vašej obývacej izbe.


    

Ripujte filmy aj hudbu s Nero Recode 2019

Už vás nebaví len tak meniť disky vo vašom prehrávači? Preveďte si filmy alebo hudbu do digitálnej podoby a púšťajte všetko pohodlne z PC. Importujte väčšinu formátov a podľa potreby ich pretransformuje do takmer všetkých formátov, na ktoré si spomeniete. Ripujte DVD, AVCHD alebo Blu-ray disky. Vďaka funkcii Nero SmartEncoding tým výrazne skrátite čas vytvorenia vašich video diskov. Konverzia jedným kliknutím vám umožní preniesť obsah zvukového CD priamo do pripojeného mobilného zariadenia.

Napaľujte s Nero Burning ROM 2019

Legendárna aplikácia na napaľovanie súborov je späť v najnovšej vývojovej generácii. Ešte jednoduchšie je to s aplikáciou Nero QuickStart, ktorú možno teraz spustiť aj pretiahnutím na ikonu Nero na ploche. Tie najdôležitejšie úlohy tak vybavíte za okamih. Obzvlášť ľahko a kvalitne napálite aj zvukové CD, a to vrátane obalu albumu a automatického vylepšenia zvuku.



Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti
Produkt Nero Classic

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Počet PC/Mac 1
Prenositeľnosť licencie Prenosná

Kompatibilita

Operačný systém Windows

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ, EN, HU, DE
Kód:  SWLN0001
Produktové číslo:  EMEA-10090000/1291
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03