Obnoviť stránku

Nero 2019 Platinum CZ BOX

4,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nero 2019 Platinum CZ BOX

Hľadáte softvér, ktorý vám pomôže zvládnuť váš každodenný digitálny život? Či už ste doma alebo na cestách? Nero 2019 Platinum ponúka celkom 6 výkonných programov v jednej súprave. Či už ide o filmový strih, spracovanie fotografií alebo zálohovanie všetkých dôležitých dát. Vždy sa môžete na Nero 2019 Platinum plne spoľahnúť.

    

Kľúčové vlastnosti softvér Nero 2019 Platinum CZ

  • Skvelých 6 aplikácií v jednej súprave – Nero Video 2019, Nero MediaHome 2019, Nero DuplicateManager Photo 2019, Nero BackItUp 2019, Nero Recode 2019 a Nero Burning ROM 2019
  • Kompletné zjednotenie knižnice multimédií vo vašom PC
  • Vytváranie atraktívnych videoklipov na jedno kliknutie
  • Prehľadné používateľské rozhranie
  • Nízke systémové nároky
    

Nero Video 2019 – strih videa ľahko a rýchlo

Pomocou aplikácie Nero Video 2019 získate do rúk silný nástroj, ktorý zabezpečí čo možno najlepšie filmové projekty. Samozrejmosťou je podpora video súborov v 4K rozlíšení alebo 360-stupňových záberov. Vďaka podpore najnovších technológií prebieha strih videa maximálne rýchlo s využitím úplného potenciálu hardvérového vybavenia vášho PC. Zaujímavosťou je automatická úprava a špeciálne šablóny na vertikálne video.

Prehliadanie multimédií s Nero MediaHome 2019

V Nero MediaHome 2019 máte teraz aj prístup k vašim online súborom uloženým na OneDrive (a iných cloudových službách) a môžete si ich priamo stiahnuť. Tým si ušetríte veľa pamäťového miesta na vašom počítači a napriek tomu máte vaše snímky, videá a hudbu kedykoľvek k dispozícii. A samozrejme si môžete všetko prehrať obvyklým spôsobom, či už ide o DVD videá, hudobné CD, hudobné súbory, fotky, videá, filmy alebo televízne seriály. Následne všetko môžete streamovať vrátane filmových tituliek bezdrôtovo na televízor vo vašej obývacej izbe.

    

Poriadok v knižnici zabezpečí Nero DuplicateManager Photo 2019

Nemáte už prehľad o všetkých fotografiách vo vašom PC? Máte viac duplikátov napríklad pri pridávaní efektov typu HDR? V tomto prípade vám rýchlo pomôže úplne nový režim "Nájsť podobné snímky" v Nero DuplicateManager Photo. Spoľahlivo a rýchlo odhalí duplicitné a podobné zložky s duplicitnými fotkami, uprace vašu knižnicu, uvoľní cenné miesto na disku a zároveň urobí poriadok vo vašom mediálnom centre Nero MediaHome 2019.

Komplexné zálohovanie s Nero BackItUp 2019

Zabezpečte svoje cenné multimediálne súbory pomocou integrovanej aplikácie Nero BackItUp. Budete tak mať istotu, že všetky vaše dáta sú bezpečne zaistené. Nero BackItUp vám pomôže zabezpečiť všetky vaše spomienky na počítači alebo laptope. Na aktiváciu zabezpečenia stačí kliknúť na jediné tlačidlo a následne sa aplikácia automaticky postará o pravidelné zálohovanie všetkých súborov vo vami určených intervaloch. 

Ripujte filmy aj hudbu s Nero Recode 2019

Už vás nebaví len tak meniť disky vo vašom prehrávači? Preveďte si filmy alebo hudbu do digitálnej podoby a púšťajte všetko pohodlne z PC. Importujte všetky formáty vrátane vysoko kvalitného HEVC (H.265) a podľa potreby ich pretransformuje do takmer všetkých formátov, na ktoré si spomeniete. Ripujte DVD, AVCHD alebo Blu-ray disky. Vďaka funkcii Nero SmartEncoding tým výrazne skrátite čas vytvorenia vašich video diskov. Konverzia jedným kliknutím vám umožní preniesť obsah zvukového CD priamo do pripojeného mobilného zariadenia.

Napaľujte s Nero Burning ROM 2019

Legendárna aplikácia na napaľovanie súborov je späť v najnovšej vývojovej generácii. Ešte jednoduchšie je to s aplikáciou Nero QuickStart, ktorú možno teraz spustiť aj pretiahnutím na ikonu Nero na ploche. Tie najdôležitejšie úlohy tak vybavíte za okamih. Obzvlášť ľahko a kvalitne napálite aj zvukové CD, a to vrátane obalu albumu a automatického vylepšenia zvuku.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Produkt Nero Platinum

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Počet PC/Mac 1
Prenositeľnosť licencie Prenosná

Kompatibilita

Operačný systém Windows

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ, EN, HU, DE
Kód:  SWLN0002
Produktové číslo:  EMEA-12290000/1316
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11