Obnoviť stránku

Nero 2018 Platinum CZ

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nero 2018 Platinum CZ

Súprava Nero Platinum 2018 je ideálnym riešením pre vaše digitálne fotografie, videá, filmy či hudbu vo vašom počítači, smartphone, ale aj tablete a Smart TV. Vďaka tomuto softvéru si ľahko poradíte s digitálnym obsahom či už ste doma alebo na cestách. Nero 2018 Platinum je optimalizovaný pre operačné systémy Windows 10/8.1/8/7. Na aké novinky sa teda môžete v tejto verzii tešiť? 


Novinky v Nero 2018 Platinum CZ

  • Nový optimalizovaný Nero QuickStart
  • Úvodná obrazovka s vylepšenou plochou
  • Filmy a seriály nájdete vďaka automatickému priraďovaniu obalov a titulov ľahko a rýchlo
  • DuplicateManager uprace vašu knižnicu rýchlo a bezpečne, urobí poriadok v počítači a predovšetkým uvoľní cenné miesto na pevnom disku
  • V optimalizovanej mediálnej knižnici ideálne usporiadate a prehráte hudbu, videá, fotky, filmy a seriály
  • Ponúka tiež 18 nových filmových šablón a zóny s funkciou drag-and-drop či nové diskové menu

Nero 2018 Platinum obsahuje hneď 6 programov, vďaka ktorým je jedným z vedúcich 4K multimediálnych produktov na našom trhu.   

Nero 2018 Platinum CZ box
 

Nero Video 2018

Kreatívny program na strih videa ponúka obrovské množstvo možností, ako jednoduché ovládanie, viac ako 800 efektov a nové filmové šablóny. Určite oceníte aj funkciu Vertical Video Ready – videá a fotky nasnímané na výšku jednoducho naimportujete zo svojho telefónu ako vertikálne a následne upravíte pomocou novej šablóny.

Nero 2018 Platinum CZ box
 

Nero Burning ROM 2018

NERO QuickStart vás intuitívne prevedie celou súpravou Nero a oboznámi s jej funkciami behom niekoľkých sekúnd. Potom vám už nič nebude brániť v kopírovaní a napaľovaní CD, DVD, či Blu-ray diskov. Tie môžete navyše zabezpečiť pomocou SecurDisc 4.0 s ochranou heslom a 256-bitovým šifrovaním.

Nero 2018 Platinum CZ box
 

Nero MediaHome 2018

Dajte si fotografie do poriadku. Duplicate Manager Photo odhalí duplicitné zložky s fotkami a ich kópiami, uprace vašu knižnicu a uvoľní miesto na disku. Centrum Nero MediaHome umožňuje jednoduchú archiváciu a prehrávanie filmov a seriálov. V novom prehrávači Nero 360 VR sa môžete podeliť s priateľmi o 360-stupňové fotografie.


Nero 2018 Platinum CZ box
 

Nero Recode 2018

Jednoducho importujte všetky formáty vrátane HEVC (H.265) a pretransformujte ich podľa potreby do takmer každého formátu. Program umožňuje aj ripovanie DVD, AVCHD alebo Blu-ray diskov. Navyše budete môcť jedným kliknutím preniesť obsah zvukového CD priamo do mobilného zariadenia. 

Nero 2018 Platinum CZ box
 

Nero BackItUp 2018

Zabezpečte svoje mediálne súbory pomocou tohto programu, vďaka ktorému budete mať istotu, že všetky dáta zostanú v bezpečí. Program ich uloží hneď na tri rôzne miesta. Zálohovanie spustíte kliknutím na jediné tlačidlo a Nero BackItUp sa už postará o všetko ostatné. Samozrejmosťou je tiež neustála ochrana, takže vaše súbory sú chránené nepretržite pri každej aktualizácii.

Nero 2018 Platinum CZ box
 

Music Recorder

Počúvajte hity obľúbených interpretov a majte prístup k viac ako 100 000 interetových rádií a tisícom koncertov a hudobných klipov. Music Recorder ukladá hudbu do súborov MP3 bez ochrany DRM. Tieto súbory je možné následne kopírovať do vašich prenosných zariadení.

 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Produkt Nero Platinum

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Počet PC/Mac 1
Prenositeľnosť licencie Prenosná

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows
Spôsob inštalácie CD/DVD

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ, EN, HU, DE
Kód:  GM904h66
Produktové číslo:  EMEA-12280000/1316
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16