Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Need for Speed Rivals – PS4

4,2 63 hodnotení

Need for Speed Rivals – PS4

Piráti ciest

Prebuďte v sebe pretekárskeho ducha

Séria Need for Speed vždy prináša nový spôsob myslenia a inovatívne prvky, iné to nebude ani v novom diele s podtitulom Rivals. Engine v podobe Frostbite tretej generácie prinesie jedinečný adrenalínový zážitok a napínavú atmosféru pouličných pretekov, kde sa v prostredí otvoreného herného sveta stretávajú nelegálni pretekári a policajné jednotky.

Need For Speed Rivals

Pretekár alebo...


Našťastie môžete jazdiť za obe znepriatelené strany. Jasnou úlohou pretekára je stať sa známou osobnosťou. Vďaka získaným bodom za prekonanie rýchlostných limitov, driftovanie zákrutami, likvidáciu policajných áut, či umiestnenie na prvom mieste sa posúvate na rebríčku vyššie a vyššie. Proti svojim súperom môžete použiť rušičky komunikácie, výkonné turbo, ale aj ničivý elektromagnetický pulz.

Záložka

...policajt


Muži na strane zákona však tiež nie sú amatéri a víťazstvo vám nedajú zadarmo. Pokiaľ si zvolíte túto stranu a budete úspešní, prepracujete sa na vyššiu hodnosť. Tá sa okamžite prejaví prístupom k lepším vozidlám a efektívnejšiemu zbraňovému arzenálu. Povolanie helikoptér a stavanie zátarás vám výrazne pomôže k dolapeniu zlých jazdcov.

Zábava na štyroch kolesách

Netradičné stajne

Prvýkrát po siedmich rokoch môžete preukázať svoje jazdecké umenie aj na talianskom žrebcovi v podobe Ferrari. Nechýbajú ani ďalšie luxusné vozidlá, ktoré môžete prispôsobiť svojim jedinečným potrebám. Nový lak, nálepky, alebo výkonnostné upgrady odlíšia vaše auto v bezchybnom multiplayeri.

Need For Speed Rivals

MULTIPLAYER

Kedykoľvek máte možnosť pripojiť sa pomocou herného prvku AllDrive do hry s priateľmi. Sieť Autolog podrobne zaznamenáva všetky vaše počiny vnútri hry.

Perfektná pretekárska atmosféra

Dynamické prostredie

V rozsiahlom okrsku Redview jednoducho nie je o zábavu núdza. Pôsobivú prehliadku detailnej grafiky automobilov dopĺňa efektné striedanie počasia, ktoré výrazne skomplikuje prebiehajúce preteky.

Need For Speed Rivals


Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Pretekársky
Herné prostredie Vozidlá

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Need for Speed

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online, Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX062
Produktové číslo:  1071290

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06