Obnoviť stránku

Neato BVD Kombinovaná kefa 945-0198

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Neato BVD Kombinovaná kefa 945-0198

Príslušenstvo pre robotické vysávače NEAT - táto kombinovaná kefa je vhodná na všetky typy podláh, kde sa chovajú zvieratá. Dokonca je vhodná pre osoby citlivé na prach a alergény. Dokáže skvele upratať nielen tvrdé podlahy ako je drevo, dlažba, PVC, ale perfektne vyčistí aj koberce.

Pomocou unikátnej konštrukcie je kefa stvorená pre jednoduché a kvalitné čistenie. Má unikátny špirálovitý tvar a v kombinácii s výkonným saním NEAT zaručene pozbiera chlpy zvierat, prach i ostatné nečistoty a alergény. Táto kefa je kompatibilná s modelmi NEAT Botvac D75, D85, Connected. Majte vašu podlahu neustále čistú s touto praktickou kefou NEAT.

Kľúčové vlastnosti

  • Príslušenstvo pre robotické vysávače NEAT
  • Univerzálne použitie na všetky druhy podláh
  • Unikátny špirálovitý tvar
  • Pozbiera chlpy zvierat, prach i alergény
  • Pre modely Neat Botvac D75, D85, Connected
 
Kód:  NTA210l
Produktové číslo:  945-0198

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18