Obnoviť stránku

NEATO Botvac Connected

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NEATO Botvac Connected

Vysávania. Vskutku nevďačná činnosť. Ako by to bolo krásne mať šikovného pomocníka, ktorý bez rečí vyrieši potrebnej za nás. O takomto sníva snáď každá gazdinka. Stop. Prestaňte snívať. On je tu. Pripravený na okamžité použitie. NEAT je vôbec prvý robotický vysávač s WiFi pripojením a aplikácií pre smartphone alebo tablet. Hodí sa nielen pre upratovanie kobercov, trúfne si aj na tvrdé podlahy, linoleum, vinyl, ba dokonca aj na dlaždice. Na jedno nabitie bez problému vysaje až 150 m 2 v priebehu iba 120 minút. Vybavený špeciálnou hraničné páskou, kefou s čepeľami spiral, kombinovaným kefou, bočným kefou a unikátnym nástrojom na čistenie kefy sa stáva ideálnym a priamo nevyhnutným doplnkom do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Wi-Fi pripojenie
  • Aplikácie pre smartphone alebo tablet
  • Laserová navigácia
  • Vysaje všetky typy podláh či kobercov
  • Špeciálny ECO režim pre dlhšiu prevádzku a tichší chod

Jednoducho nastavte upratovanie a prijímajte samotná oznámenie o jeho priebehu

NEAT vysaje kedykoľvek, nech už ste kdekoľvek. Spoľahlivejšieho a schopnejšieho asistenta nenájdete. Vykoná všetko za vás v rekordnom čase. Vďaka jednoduchému prístupu a ovládanie skrze smartphone či tablet si svoj nový revolučný vysávač skrotíte ako mávnutím čarovného prútika. Nastavte časový plán vášho upratovania a rozfázujte ho podľa vlastnej potreby. Vyberte režim, ktorý bude maximálne vyhovovať vašim požiadavkám. CLEAN House vyčistí celý dom, MANUAL Clean umožní určiť cestu robota počas vysávania. Režim vysávanie SPOT dáva na výber veľkosť vysávanej plochy a počet vysávacích cyklov. Instantné oznámenia podáva informáciu o priebehu celého procesu - o začatí upratovania, aj jeho konci. NEAT to urobí za vás. Nechajte sa rozmaznávať.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 2,94 h
Doba chodu 117,65 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Farba

Farba Čierna

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB
Kód:  NTAVR001
Produktové číslo:  945-0181

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11