Obnoviť stránku

Navigare Portofino NA160 LZ05

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Navigare Portofino NA160 LZ05

Dámske hodinky Navigare Portofino NA160 LZ05 sú určené pre športovo založené ženy, ktoré majú rady praktický a spoľahlivý model hodiniek. Hodinky majú silikónový pásik, ktorý dobre prilieha, ale netlačí. Výrazná červená farba pásku dáva vyniknúť čiernemu ciferníku, ktorý zdobí obrázky umiestnené u značenie nahrádzajúceho číslice. Hodinky majú farebne odlíšenou sekundovú ručičku a ukazujú aktuálny dátum. Spoľahlivý strojček Quartz je umiestnený v puzdre, ktoré má priemer 42 mm. Hodinky sú vodotesné a tiež pásku hodiniek voda rozhodne neuškodí. Môžete ich teda používať bez obáv v daždi, rovnako ako v lete pri vode.
Červené prevedenie pásku hodiniek umožňuje rôzne kombinovať a farebne ladiť oblečenie a doplnky k hodinkám. Kúpte si tieto vysoko funkčné hodinky a spojte módu a eleganciu s praktickosťou!
Strojček:
Quartz
Dátum:
Áno
Materiál:
Nerezová oceľ
Farba ciferníku:
Čierna s obrázkami
Pásik:
Silikónový
Vodotesnosť:
10 ATM
Priemer:
42 mm
Kód:  KHO1659
Produktové číslo:  NA160 LZ05

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16