Obnoviť stránku

Navigare 3D NA147 OI 01

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Navigare 3D NA147 OI 01

Dámske hodinky Navigare 3D NA147 OI sú určené pre športovo založené ženy, ktoré majú rady praktický a spoľahlivý model hodiniek. Hodinky majú silikónový pásik, ktorý dobre prilieha, ale netlačí. Snehovo biela farba pásku dáva vyniknúť výrazne vykonanému ciferníku, ktorý zdobí veľké značenie číslic v 3D červenom prevedení s malými obrázkami. Hodinky majú farebne zladené ručičky s červenými číslicami a sú vybavené sekundovou ručičkou. Spoľahlivý strojček Quartz je umiestnený v puzdre, ktoré má priemer 37 mm. Hodinky sú vodotesné a tiež pásku hodiniek voda rozhodne neuškodí. Môžete ich teda používať bez obáv v daždi, rovnako ako v lete pri vode.
Biele prevedenie pásku hodiniek umožňuje rôzne kombinovať a farebne ladiť oblečenie a doplnky k hodinkám. Tieto originálne hodinky pristanú najmä mladým ženám a dievčatám alebo ženám, ktoré sa rady obliekajú tak, aby vynikali. Kúpte si tieto vysoko funkčné hodinky a spojte módu a originalitu s praktickosťou!
Strojček:
Quartz
Dátum:
Nie
Materiál:
Nerezová oceľ
Farba ciferníku:
Biela s obrázkami a červenými číslicami
Pásik:
Silikónový
Vodotesnosť:
10 ATM
Priemer:
37 mm

Kód:  KHO1656
Produktové číslo:  NA147 OI 01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18