Obnoviť stránku

TRIBAL ESLD26

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL ESLD26

Náušnice Tribal ESLD26 sú nádherným šperkom, ktorý pristane každej žene. Sú vyrobené z kvalitnej lesklej nehrdzavejúcej ocele, ktorá pripomína na prvý pohľad striebro. Oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Je odolná proti neoxidujúcim kyselinám a jamkovej korózii, neohýba sa ani neláme. Oceľ nemení farbu a na jej povrchu sa netvoria žiadne škvrny, je hypoalergénna a neuvoľňuje žiadne niklové soli, preto šperky z ocele môžu používať aj osoby s citlivou pokožkou.
Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje. Celý dizajn náušníc je rafinovane jednoduchý, a napriek tomu dokonale prepracovaný. Náušnice sú visiace a na koncoch majú pár guličiek v striebornej a čiernej farbe. Dĺžka náušníc je 50 mm a ich šírka je 8 mm. Zapínajú sa jednoducho, pomocou puzety. Náušnice sú vhodným darčekom, pre dievča aj ženu v každom veku, ktorý možno nosiť každý deň.
Tento zvláštny kúsok so zaujímavým dizajnom perfektne doplní denný aj večerný outfit a hodí sa na každú príležitosť. Náušnice budú vyzerať pôsobivo na ušiach mladých dievčat, ale aj dospelých dám.

Kód:  SP428
Produktové číslo:  ESLD26

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03