Obnoviť stránku

PRECISS SWAROVSKI Elements Light Rose

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PRECISS SWAROVSKI Elements Light Rose

Náušnice s komponentmi z kolekcie Swarovski Elements Light Rose sú nežným šperkom v ružovej farbe. Farba pripomína lupene ružovej ruže, na ktorých sa trblietajú kvapky jarnej rosy.

Tieto náušnice sú vyrobené z kvalitného striebra s rýdzosťou 925/1000 a navyše je ródiované, takže odoláva korózii a vplyvom prostredia. Ródium je cennejší kov ako je zlato a striebro, a používa sa ako povrchová vrstva šperkov, ktoré získavajú vyšší lesk a odolnosť voči vonkajším vplyvom. Navyše nečernie, nežltne, a vydrží tak dlho ako nový.

Jednoduchý dizajn s nádhernou farbou kryštálu sa bude hodiť k najrôznejším outfitom a príležitostiam. Šperky pýšiace sa kryštály Swarovski Elements disponujú nádhernou žiarivosťou, kvalitnou a štýlom. Doprajte si tento módny doplnok, ktorý podčiarkne váš jedinečný štýl!

Parametre a špecifikácie:
Materiál:
striebro Ag 925/1000 RH (ródiované)kryštály Swarovski Elements Light Rose
Veľkosť kameňa:
6 mm

Kód:  SP198
Produktové číslo:  FL6Nligrose

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01