Obnoviť stránku

Náušnice Hello Kitty 41200002

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Náušnice Hello Kitty 41200002

Detské náušnice Hello Kitty 41200002 sú perfektným doplnkom pre vašu malú dievčatko. Šperky od spoločnosti Hello Kitty vynikajú predovšetkým moderným dizajnom a kvalitným spracovaním. Náušnice sú vyrobené z kovu určeného pre bižutériu. Rozmer náušníc je 9 x 7 mm a hodí sa tak na malá detská ušká. Doprajte vašej malej parádnicu ozdobu ušiek, ktorá jej nebude pri hraní prekážať a je úplne bezpečná!
Šperky z bižutérie sa teší veľkej popularite naprieč všetkými generáciami. Vďaka ich bezpečnému a perfektne spracovanému zapínanie vydrží na svojom mieste za každej situácie, navyše skvele drží aj v malých uškách. Tieto krásne náušnice s motívom Hello Kitty budú sprevádzať vašu princeznú od narodenia až do jej školských rokov.

Kód:  SP509

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12