Obnoviť stránku

NATURIGIN Hair Thickening Spray 200 ml

Príslušenstvo k tovaru

NATURIGIN Hair Thickening Spray 200 ml

Radi rozmaznávate svoje telo kozmetickými prípravkami, ale ničí vás predstava, aký má vplyv ich výroba, používanie a obalový materiál na našu planétu? Už nemusí! Dánska značka NATURIGIN si zakladá na tom, aby ich kozmetika bola šetrná a čo najmenej zaťažovala životné prostredie. Sprej na vlasy NATURIGIN Hair Thickening dodá vášmu účesu neodolateľný objem a posilní vaše vlasy. Nezlepuje ich do nepekných pramienkov a nevytvára pocit helmy. Je vhodný pre všetky typy vlasov, ale ocenia ho hlavne majiteľky jemných kaderí. Vašu hrivu vyživuje vďaka obsahu bambuckého masla. Ďalej obsahuje výťažok z ovocia a ošetrujúci nechtík. Sprej na vlasy NATURIGIN Hair Thickening je vhodný aj pre vegánov.

Kľúčové vlastnosti spreja na vlasy NATURIGIN Hair Thickening Spray 200 ml

  • Vlasová starostlivosť NATURIGIN pre neprekonateľný objem vlasov
  • Vlasy zahusťuje a posilňuje
  • Nezlepuje a nevytvára pocit helmy
  • Pre všetky typy vlasov, ale ocenia ho hlavne majiteľky jemných kaderí
  • Obsahuje výťažok z ovocia a ošetrujúci nechtík
  • Bambucké maslo pre hĺbkovú výživu
  • Sprej na vlasy NATURIGIN Hair Thickening je vhodný aj pre vegánov

Zloženie:
Aqua, Dimethyl Ether, Alcohol Denat., PVP, VP/VA Copolymer, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Shea Butter Ethyl Esters, Polyquaternium-11, Acrylates Copolymer, Glycerin, Polysorbate 20, Laureth-4, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 200 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu
Kód:  KSVL4911
Produktové číslo:  5710216005595

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01