Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Tuva Siberica zjemňujúci balzam na ruky 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,54 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,19 €/ks

NATURA SIBERICA Tuva Siberica zjemňujúci balzam na ruky 75 ml

Zjemňujúci balzam na ruky NATURA Tuva Siberica s objemom 75 ml sa šetrne stará o pokožku rúk. Dodáva jej intenzívnu výživu a potrebnú hydratáciu. Zanecháva ju zamatovo hebkú, hladkú a vláčnu. Jeho zloženie obsahuje vyživujúce jačie mlieko s množstvom vitamínov a bielkovín a kvetinový vosk, ktorý pokožku chráni a zmäkčuje. Pravidelným používaním tuvanského krému budú vaše ruky nádherne jemné a mäkké. Rozmaznávajte pokožku svojich rúk so zjemňujúcim krémom NATURA Tuva Siberica, aby bola zdravá a pôsobila krásnym a mladistvým vzhľadom.
Aktívne látky:

  • Jačie mlieko predstavuje unikátny zdroj vitamínov a bielkovín, pokožku rúk intenzívne vyživuje
  • Kvetinový vosk vyniká ochrannými a zmäkčujúcimi účinkami

Použitie:
Naneste balzam na čistú a suchú pokožku rúk a krúživými pohybmi jemne vmasírujte.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Objem:
75 ml
Zloženie:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Pentaerythrityl,Tetraisostearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Panthenol, Yak Milk,Sucrose Palmitate, Rosa Multiflora Flower Cera, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters, Bergenia Crassifolia Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Caragana Jubata Extract, Avena Sativa Kernel Extract*,Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Hypericum Perforatum Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root,Extract*, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract*, Corispermum Sibiricum Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Dracocephalum Nutans Flower/Leaf/Stem Water*, Secale Cereale Seed Extract*, Viola Odorata,Extract*, Equisetum Arvense Extract*, Agrostis Stolonifera ExtractWH, Hesperis Sibirica Flower/Leaf/Stem,ExtractWH, Crataegus Oxyacantha Flower Water*, Camellia Oleifera Seed Oil*, Oenothera Biennis Oil*,Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Eugenol, Coumarin
(*) – z ekologického poľnohospodárstva


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne, Prírodné

Objem

Objem 75 ml

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Dámske

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky
Kód:  KSTE839
Produktové číslo:  4680038353000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08