Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Super Siberica Gift Set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Super Siberica Gift Set

Darčeková sada NATURA SIBERICA obsahuje vlasový krém a masku. Svojimi účinkami a bohatým prírodným zložením je veľmi vhodná najmä pre farbené vlasy. Výťažok z rozchodnice ružovej namáhané aj poškodené vlasy účinne regeneruje, hydratuje a navracia im silu a lesk. Vlasová maska navyše obsahuje organickú čučoriedku pre nádherný lesk vlasov. Krém je obohatený o amarantový olej, ceramid a vitamíny A a E, ktoré sa postarajú o dokonalú hydratáciu farbením vysušených vlasov. Kombináciou krému a masky účinok ešte znásobíte a doprajete svojim vlasom tú najlepšiu starostlivosť aj prispením prírodnej sily priamo zo srdca rozsiahlej Sibíri.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady NATURA SIBERICA Super Siberica Gift Set

  • Sada vlasovej masky a vlasového krému na farbené a inak poškodené vlasy
  • Výťažok z rozchodnice ružovej vlasy regeneruje a navracia im silu
  • Výťažok z čučoriedky vo vlasovej maske zaručí vlasom nádherný lesk
  • Vlasový krém NATURA SIBERICA obsahuje vitamíny A a E na dokonalú hydratáciu vlasových vlákien

Použitie:
Vlasy umyte šampónom a ošetrite kondicionérom. Na následnú starostlivosť použite masku na vlasy obsiahnutú v tejto darčekovej sade a pre naozaj intenzívny účinok doplňte o vlasový krém. Masku alebo krém nechajte pôsobiť vo vlhkých vlasoch 3 – 5 minút a potom dôkladne opláchnite.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  VBAL693
Produktové číslo:  4743318101477
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18