Obnoviť stránku

Native Union Smart Charger Dual USB Slate

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Native Union Smart Charger Dual USB Slate

Cestovná nabíjačka Native Union Smart Charger Slate sa pre vás a vašu elektroniku stane neoceniteľným pomocníkom na cestách aj v pohodlí domova. S možnosťou nabíjať až dve zariadenia súčasne sa už nemusíte rozhodovať, ktoré nabijete ako prvé. S nabíjačkou ušetríte čas vďaka inteligentnej technológii Smart IC, ktorá automaticky detekuje maximálny vstupný prúd vášho zariadenia, čím zaistí čo najrýchlejšiu nabitie.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky Native Union Smart Charger Slate

  • Možnosť nabíjať až dve zariadenia súčasne
  • Technológia Smart IC umožňuje rýchlejšie nabíjanie
  • Vymeniteľné adaptéry pre zahraničné zásuvky
  • Ochrana proti skratu, prepätiu a nadprúdu chráni vás i vaše zariadenia
  • Kompaktný a elegantný dizajn nabíjačky Smart Charger

Rýchlosť a bezpečnosť

S nabíjačkou Smart Charger nabíjajte bez zbytočného čakania vďaka celkovému výstupnému prúdu až 3,1 A. Vaše zariadenie bude v bezpečí zásluhou sofistikovanej ochrany proti skratu, prepätiu a nadprúdu.

Pohodlné cestovanie s nabíjačkou Smart Charger

Vidlica je sklopná, možno ju tak ľahko skryť do tela nabíjačky pre ešte pohodlnejšie cestovanie. Vďaka hrúbke len 11 mm a hmotnosti 40 g sa zariadenie ľahko zmestí do vrecka a do každej batožiny. Nabíjačka Native Union Smart Charger je v základe vybavená vidlicou typu A, čo príde vhod na cestách v USA a Kanade. Na použitie v EÚ a Spojenom kráľovstve potom v balení nájdete praktické adaptéry. Vďaka elegantnému dizajnu bude nabíjačka štýlovým doplnkom každého interiéru.

Kód:  NAT205
Produktové číslo:  SMART-2-GRY-FB-INT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02