Obnoviť stránku

Native Union Key Lightning Marine 16.5m

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Native Union Key Lightning Marine 16.5m

Čo by ste povedali na kľúčenku a nabíjací/synchronizačný kábel v jednom? Presne to ponúka Native Union Key, kábel Lightning <-> USB, s ktorého pomocou si svoj iPhone nabijete takmer z ktoréhokoľvek zariadenia. Všetci máme kľúče vždy po ruke, preto sa vám nikdy nestane, že by ste nabíjací kábel zabudli.

Kľúčové vlastnosti

  • Kábel 2 v 1 – nabíjací a synchronizačný kábel s kľúčenkou
  • Lightning konektor pre Apple zariadenia
  • Kábel má pletenú povrchovú úpravu
  • Ľahko nositeľný vďaka malým rozmerom

Pohodlný a praktický

Nabíjací a synchronizačný kábel Key je dostatočne kompaktný, aby sa vám vošiel do vrecka a je dlhý 16,5 cm, aby ste mohli byť pohodlne na mobile aj počas nabíjania. Pripojíte ho do powerbanky, notebooku, televízie a ďalších zariadení, takže ho môžete nabíjať kedykoľvek a kdekoľvek. Povrchová úprava z odolného TPE a nylonu je navrhnutá tak, aby vydržala záťaž počas každodenného použitia.

Kód:  NAT045p
Produktové číslo:  KEY-KV-L-MAR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19