Obnoviť stránku

Native Union Jump Lightning 800mAh Marine

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Native Union Jump Lightning 800mAh Marine

Napájací kábel a externé batérie v jednom, to je inovatívny Native Union Jump, ktorý flexibilne dodá dochádzajúcej šťavu vášmu iPhonu. Predĺži vašu mobilitu a zbaví vás nutnosti zvlášť zapájať do nabíjanie ešte POWERBANK. Je dlhý 48 cm a vďaka malým rozmerom sa vojde aj do vrecka od nohavíc.

kľúčové vlastnosti

  • Kábel 2 v 1 - nabíjací kábel s externou batériou
  • Lightning konektor pre Apple zariadení
  • Kábel má opletenie povrchovú úpravu
  • Ľahko nositeľný vďaka malým rozmerom
  • Jump je v praxi takmer vždy nabitý

Pohodlie a praktickosť každý deň

800mAh batérie predĺži výdrž iPhonu o 3 hodiny pre telefonovanie a 2 hodiny v prípade surfovaní na internete. Oproti powerbankám výhodu v tom, že po nabití vášho zariadenia sa automaticky nabije aj Jump. Vždy tak bude plne nabitý a pripravený "zachrániť vám kožu" v prípade nutnosti. Vďaka USB konektoru je kompatibilný s každou PowerBank a adaptérom. Chytro riešená konštrukcia vás zbaví zdĺhavú manipuláciou s káblami. Všetko je navrhnuté tak, aby ste svoj Jump mohli nosiť pokojne vo vrecku od nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Kapacita 800 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A
Kód:  NAT045d
Produktové číslo:  JCABLE-L-MAR-V2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19