Obnoviť stránku

Native Union Dock Apple Watch Silicon Stone

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Native Union Dock Apple Watch Silicon Stone

Vlastníte chytré hodinky Apple Watch? Tak to by vám nemala chýbať táto štýlová dokovacia stanica Native Union. Vyzerá naozaj náramne a nech už ju budete mať doma či na pracovnom stole v kancelárii, vždy bude pôsobiť naozaj krásnym dojmom. Vytvorí tak elegantný a stabilný základ pre nabíjanie vašich hodiniek.

Telo stanica je vyrobené z kvalitného hliníka s kombináciou silikónu. Vďaka magnetickému ramenu budú hodinky držať pevne na svojom mieste a je možné s ním aj otáčať, takže si ho môžete nastaviť do potrebného uhla a mať tak celý obsah neustále na očiach. Dokovacia stanica pracuje s magnetickým nabíjacím káblom, ktorý je súčasťou dodávky hodiniek Apple Watch.

kľúčové vlastnosti

  • Štýlová dokovacia stanica
  • Určené pre všetky chytré hodinky Apple
  • Otočné rameno pre nastavenie optimálneho uhlu
  • Vertikálne aj horizontálne použitie
  • Magnetický nabíjací kábel nie je súčasťou
  • precízne prevedenie
Kód:  NAT017l
Produktové číslo:  DOCK-AW-SL-STO

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19