Obnoviť stránku

Native Traktor Scratch A6

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Native Traktor Scratch A6

Zvukový systém Traktor Scratch A6 vám poslúži pre roztočenie MP3 s použitím super presnej kontroly vinylov a CD. S dvoma decky a Sample Decky sa jedná o výnimočne jednoduché a okamžite použiteľné riešenie. Traktor Scratch A6 je navrhnutý pre DJ, ktorí vyžadujú vysokú zvukovú kvalitu a zameriavajú sa na prácu so slučkami, samplami a efektmi. Základom je absolútne presný 2kHz riadiaci signál 120g vinylov MKII s časovým kódom. Je to ako keby ste každú MP3 vyrezali do vosku. Súčasťou balenia je zvukové rozhranie Traktor Audio 6, časové kódy vinylov/CD (dva digitálne vinyly a dve CD) a ďalšie generácie softvéru Traktor. Celá zostava je dostatočne malá na to, aby sa vošla do každej tašky.
Súčasťou produktu je plná verzia produktu Traktor Pro 2 - používate rovnaký softvér ako rad popredných svetových DJs. Počas niekoľkých okamihov budete miešať pomocou dvoch deckov a jednoducho pridávať slučky s použitím novej funkcie Sample Deck. Úžasný vzhľad softvéru s peknými vizuálnymi prvkami, ako sú viacfarebné zobrazenie v tvare vlny, odhalí každý detail vašej hudby a pomôže vám k ohromujúcemu mixu. Akékoľvek stopy na vašom počítači alebo vo vašej knižnici iTunes sú pripravené pre mix. S osvedčenou detekciou tempa aplikácie Traktor, bude váš mix vždy synchronizovaný, čo vám umožní zamerať sa na kreativitu, efekty a ekvalizáciu. Súčasťou softvéru sú aj úžasné slučky, ktoré okamžite skvele padnú do techna, house, dubstepu, trance a ďalších štýlov. Ľahko si vytvoríte aj svoje vlastné.
Vďaka príjemnému grafickému rozhraniu, ktoré obsahuje základné zobrazenie (Essential View) a nové farebné zobrazenie vlny TruWave s vysokým rozlíšením, je teraz používanie ešte jednoduchšie. S inovatívnou funkciou Sample Deck, ktorá ponúka štyri sloty pre každý deck, môžete vstúpiť do sveta živého remixovania a editácie jedinečným spôsobom. So zbrusu novým záznamníkom slučiek (Loop Recorder) vo verziách Traktor Pro 2 ľahko naživo spozorujete slučky z ľubovoľného (jedného alebo viacerých) kanála vstupov alebo hlavného výstupu. Ak sa rozhodnete používať softvér Traktor Pro 2 bez hardvérového ovládača alebo externého zariadenia, poslúži vám výkonný a intuitívny vstavaný softvérový mixér.
Parametre a špecifikácia:
Porty:
Výstup na slúchadlá s ovládaním hlasitosti
Vstup/výstup MAIN (4x RCA)
Vstup/výstup A (4x RCA)
Vstup/výstup B (4x RCA)
USB pre spojenie s PC

Podporované ovládače:
ASIO
Core Audio
DirectSound
WASAPI
Podporované zvukové formáty:
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, WMA (bez DRM, len Windows), AAC (bez DRM)
Systémové požiadavky Microsoft Windows:
Windows 7 (32/64bit), Windows 8 (32/64bit)
Intel Core Duo alebo AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
Mechanika DVD
Systémové požiadavky Mac:
Mac OS X 10.7 a novší
Intel Core Duo
2 GB RAM
Mechanika DVD
Napájanie:
AC adaptér
Odporúčané kontroléry:
Native: TRAKTOR KONTROL S4/S2/F1/X1
Denon: DN-HC4500, DN-MC6000, DN-SC2900, MC 3000
Numark: 4TRAK, MIXDECK, MIXTRACK, MIXTRACK Pro, NDX800,
NDX900, Omni Control, Stealth Control, Total Control
Pioneer: DDJ ERGO
Electrix: Tweaker

Prevedenie:
Rozmery: 44 x 137 x 134 mm (Š x D x V)
Hmotnosť: 750 g

Kód:  NAT105
Produktové číslo:  Traktor Scratch A6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17