Obnoviť stránku

Native Traktor Kontrol F1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Native Traktor Kontrol F1

Traktor Kontrol F1 je plnohodnotný hardvér pre ovládanie výkonných Remix Decks v Traktor Pro – súčasnej vlajkovej lodi DJ softvérov (v balení $ 50/€ 50 voucher pre nákup online). Ovládajte Remix Deck rovnako ako bežné track decky, vyberajte až zo 64 slučiek a jednorazových samplov pre každý deck. Zvuk a slučky sa načítajú rovnako ako bežné tracky softvéru Traktor Pro 2.5, takže sú vaše slučky bicích, basové linky, perkusie, vokály a sólové zvuky okamžite pripravené pre vystúpenie. Štyri fadery hlasitosti a štyri špecializované ovládače filtrov ponúkajú kompletný prístup k zvuku slotu Remix Deck. Navyše môžete jednotlivé sloty nasmerovať cez efektovú jednotku Traktor. Scratchujte vašu živú produkciu pomocou ovládača Native Scratch Rimecode a potom ju zmiešajte s bežným trackom v ďalšom decku.
Hardvér a softvér Traktor Pro 2.5 reagujú ako jeden celok. Mimoriadne tesná integrácia je doplnená prepracovanou vizuálnou spätnou kontrolou – priradenie farby určitému samplu na hardvéri sa okamžite premietne aj v softvéri. Tenký profil ovládača Traktor Kontrol F1 zaisťuje bezproblémové umiestnenie kdekoľvek. Položte ho medzi mix a gramofóny, alebo rozšírte vašu zostavu ovládačov s väčším počtom jednotiek F1.
Súčasťou balenia je 2 GB veľká zostava prvotriednych slučiek a samplov. Táto zvuková kolekcia obsahuje viac ako desať kompletných Remix setov, ktoré sú nabité inšpiratívnym materiálom štúdiovej kvality. S jeho pomocou môžete okamžite rozšíriť vašu zostavu a naživo jamovať. Zvukové spektrum zahŕňa beaty, basy, melódie a ďalšie zvuky rôznych hudobných žánrov. Alebo môžete načítať svoje vlastné sample a dokonca aj zachytiť živé slučky. Nezáleží na tom, či práve tvoríte House, Techno, Dubstep, Hip Hop, Tech House či Drum'n'Bass.
Parametre a špecifikácia:
Hardvér:
Mixer: 4× potenciometer, 4× 45 mm jazdec
Súhrnná sekcia: tlačidlá pre načítanie remixov, prechádzanie samplov, prechádzanie štyrmi stránkami padov
Remix: 16 podsvietených padov, 4 malé pady pre zastavenie alebo stlmenie slotu
Konektory:
USB (dátový prenos i napájanie)
Systémové požiadavky Microsoft Windows:
Windows 7 (32/64-bit), Windows 8 (32/64-bit)
Intel Core Duo alebo AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
Port USB
Systémové požiadavky Mac:
Mac OS X 10.7 a novší
Intel Core Duo
2 GB RAM
Port USB
Vyhotovenie:
Rozmery: 120 × 52 × 294 mm
Hmotnosť: 730 g

Kód:  NAT103
Produktové číslo:  Traktor Kontrol F1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11