Obnoviť stránku

National Geographic A6010

Príslušenstvo k tovaru

National Geographic A6010

Cestujete často a nie práve naľahko? Potom vám bude vhodný štýlový cestovný kufor National Geographic A6010 s teleskopickou rukoväťou a praktickými kolieskami. Kufor ponúka väčšiu priehradku určenú pre oblečenie a osobné veci. Zároveň môžete využiť odnímateľný polstrovaný vak na vašu zrkadlovku či kameru.

Okrem toho môžete v kufri bezpečne prevážať aj notebook do veľkosti 15,4". Tiež je uložený v tapacírovanom vyberateľnom vaku. Ďalší priestor ponúka predné vrecko na bezpečný zips. Do neho môžete uložiť náhradné batérie alebo pamäťové karty.

Hlavné prednosti

  • Ochrana fotoaparátu aj notebooku
  • Veľký priestor pre oblečenie a osobné veci
  • Vonkajšie vrecko na zips
  • Praktická teleskopická rukoväť a kolieska
  • Farba inšpirovaná africkou savanou

Inšpirácia africkou savanou

Dizajnovo patrí kufor A6010 do série Africa inšpirovanou životným prostredím a obyvateľmi africkej savany. Farba vrchného materiálu pripomína striedajúce sa farby afrického buša. Vnútorná farba je podnietená typickými remeselnými výrobkami miestnych obyvateľov.

 
Kód:  NGO6001
Produktové číslo:   NG A6010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07