Obnoviť stránku

National Geographic A2210

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

National Geographic A2210

Puzdro na fotoaparát National Geographic A2210 je určené pre profesionálnych fotografov alebo nadšencov, ktorí ocenia vysokú ochranu ich DSLR fotoaparátu vrátane nasadeného objektívu. Taška ponúka dostatok miesta pre ďalšie osobné veci a drobné príslušenstvo.

Ďalší priestor ponúka predné vrecko na bezpečný zips. Do neho môžete uložiť náhradné batérie alebo pamäťové karty. Puzdro sa nosí cez rameno na popruhu, vonkajšie zapínanie je na remienky.

Hlavné vlastnosti

  • Ochrana fotoaparátu s nasadeným objektívom
  • Úložné priestory pre drobnosti
  • Vonkajšie vrecká na zips
  • Farba inšpirovaná africkou savanou

Inšpirácia africkou savanou

Dizajnovo je puzdro A2210 zo série Africa inšpirovaná životným prostredím a obyvateľmi africkej savany. Farba vrchného materiálu pripomína striedajúce sa farby afrického buša. Vnútorná farba je inšpirovaná typickými remeselnými výrobkami miestnych obyvateľov.

 

Parametre a špecifikácia

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 19 cm
Vnútorná šírka 16 cm
Vnútorná hĺbka 11 cm

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod.
Kód:  NGO4002
Produktové číslo:  NG A2210

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16