Obnoviť stránku

NAT SIGGnificant White 1,0 l

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NAT SIGGnificant White 1,0 l

Cestovná hliníková fľaša s objemom 1 liter a s jednoduchým dizajnom je odkazom na tradičnú švajčiarsku výrobu najkvalitnejších pitných fliaš. Dodáva sa v bielom vyhotovení s viečkom New Active Top (NAT), ktoré je 100 % tesné aj s perlivými nápojmi. Viečko sa ľahko používa, otočením zvolíte jednu zo 4 polôh - otvoriť, zavrieť, air (vypustenie vzduchu z perlivých nápojov), clean (čistenie fľaše a viečka).
Vnútorný povrch je ošetrený špeciálnou technológiou EcoCare, ktorý neabsorbuje žiadne chute ani pachy, fľaša je teda 100 % zdravotne neškodlivá. SIGGnificant je vyrobená z jedného kusu hliníka, čím je dosiahnutá jedinečná tesnosť, pevnosť či trvanlivosť, to všetko pri zachovaní nízkej hmotnosti. Aj preto je fľaša obľúbená u športovcov a turistov. Používaním tejto fľaše budete navyše šetrní k životnému prostrediu. Protišmyková matná úprava odolá mechanickému poškodeniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Biele vyhotovenie
  • Nízka hmotnosť
  • Odolnosť proti mechanickému poškodeniu
  • Materiál: hliník so špeciálnou vnútornou vrstvou EcoCare
  • Objem: 1 l
  • Uzáver: New Active Top (NAT)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 1 l

Športové aktivity

Športové aktivity Turistika

Materiál

Materiál Hliník

Farba

Farba Biela, Čierna
Kód:  SPT1482
Produktové číslo:  7610465845622

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12