Obnoviť stránku

Nash Indulgence Low Moon Chair

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nash Indulgence Low Moon Chair

Nash Indulgence Low Moon Chair je veľmi praktickým rybárskym kreslom, ktoré poskytuje maximálny komfort. Nový sklápací nožný systém zaručí vytvorenie nízko-profilového kresla, ktoré sa skladá na plochu. Vďaka tomu je oveľa jednoduchší jeho transport a je tiež viac praktické. Veľmi mäkká výplň zaistí skvelé pohodlie a tepelný komfort v jednom. Kreslo je maximálne stabilné na väčšine povrchov, a to vďaka skladacej konštrukcii, ktorá je ukončená širokými nohami. Popruhy na spodnej strane umožňujú zvoliť si tvrdosť sedenia a prispôsobiť si kreslo podľa svojej potreby. Nash Indulgence Low Moon Chair je skvelou voľbou pre odpočinok v priebehu dlhého dňa na rybách.

Kľúčové vlastnosti kresla Nash Indulgence Low Moon Chair

  • Praktické rybárske kreslo
  • Nash Indulgence Low Moon Chair posyktuje maximálny komfort
  • Nový sklápací nožný systém
  • Jednoduchý transport a rýchle zloženie
  • Veľmi mäkká výplň
  • Nash Indulgence Low Moon Chair je veľmi stabilné kreslo
  • Popruhy pre zvolenie tvrdosti sedenia
  • Hmotnosť: 6,3 kg

Sedenie ako doma v kresle

Nash Indulgence Low Moon Chair vám poskytne rovnaké pohodlie ako vaše kreslo doma. Vyniká nielen vysokým komfortom, ktorý poskytuje, ale tiež jeho jednoduchým použitím. Rozložíte ho a zložíte doslova behom pár sekúnd. Vďaka jeho konštrukcii a vlastnostiam ho využijete aj v nižších prístreškoch. Nash Indulgence Low Moon Chair je ideálnym pomocníkom pre všetkých rybárov, ktorí trávia dlhé hodiny na rybách a zaslúžia si kvalitný odpočinok.

Rozmery:
100 × 100 × 24 cm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 6,3 kg

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia
Kód:  JVR070973
Produktové číslo:  5055108997559

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19