Obnoviť stránku

Napájecí auto adaptér Toshiba slim

Napájecí auto adaptér Toshiba slim

Univerzálny napájací auto adaptér s ultratenkým dizajnom, ktorý je dodávaný so šiestimi rôznymi napájacími konektory pre notebooky.Ponúka vstupné podpěťovou a přepěťovou ochranu, ochranu proti skratu a vypnutie pri prehriatia s automatickým reštartovaním, konštantný obmedzenia výstupného prúdu, výstupný přepěťovou ochranu a zníženie výkonu pri prehriatia v zapalovačové zásuvke.Je plne kompatibilný so smernicou RoHS.Je ideálny ako náhrada drahých originálnych adaptérov pre pripojenie v automobile, alebo v lietadle.
Parametre a špecifikácie:
Elektrické údaje:
Vstup:DC 11 až 32 V
Výstup:15 V
Výkon:120 W kontinuálne, 150 W maximum
Rozmery:
142 x 62 x 19 mm
Hmotnosť:
360 g
Kompatibilné notebooky:
Zoznam kompatibilných notebookov nájdete/ / ce.computers.toshiba-europe.com / cgi-bin / ToshibaCSG / jsp / individualOptions.do?LNG = 21 & service = CE & ACTION = SHOW_ATTRIBUTES & OPTION_ID = 115620 & PRODUCT_ID = 115620 & tab = 2 # 2 "> tu.
Kód:  NV502u
Produktové číslo:  PX1237E-1NPO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13