Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nanoleaf Light Panels Expansion Pack

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nanoleaf Light Panels Expansion Pack

Predstavujeme vám inteligentný modulárny osvetľovací systém Nanoleaf Light Panels! Teraz si môžete rozšíriť svoj systém Nanoleaf Light Panels o ďalšie 3 panely. Panely systému Nanoleaf Light Panels? umožňujú vzájomné ľubovoľné prepojenie medzi sebou, vytváranie animácií ľubovoľnej rýchlosti, farebnosti a typov prechodov medzi nimi. So systémom Nanoleaf Light Panels sa z vás stane svetelný dizajnér. Použite Nanoleaf Light Panels ako kocky lega a redefinujte tak svoj životný priestor svetlom!

Kľúčové vlastnosti

  • ľubovoľné prepojenie panelov
  • vytváranie animácií
  • nastavenia farby
  • stmievateľné
  • 16,7 miliónov farieb
  • ovládanie pomocou Siri
  • samostatne nefunguje, použitie iba dokopy s Nanoleaf Light Panels.

Ako svetlo pôsobí na ľudskú myseľ

Väčšina ľudí vníma osvetlenie interiéru pre jeho základnú funkciu: poskytnutie svetla na mieste, kde by inak bola tma. Svetlo má však na človeka prekvapujúce účinky spojené vo vnímaní nás samých. Ovplyvňuje úroveň našej energie, chuť sústrediť sa na niečo a pocit šťastia. Stačí si spomenúť na našu náladu počas krásneho slnečného dňa v porovnaní so zimným zamračeným počasím. Nanoleaf Light Panels je interiérové osvetlenie koncentrované na ľudskú myseľ. Nanoleaf Light Panels umožňuje nastavenie farby, jasu a pohybu svetla cez svetelné trojuholníkové panely, ktoré spolu komunikujú. Panely sa môžu dotýkať iba svojimi rohmi a dávajú tak voľnosť rozmiestneniu po interiéri a vašej kreativite. Panely môžu byť namontované na akýkoľvek rovný povrch.

Nanoleaf

Podľa Nanoleaf je tvorba produktov zelenej technológie výzva namiesto kompromisu. Ich dizajn dáva ľuďom radosť z ich používania a našu planétu robí lepším miestom pre život. Príbeh Nanoleaf napísali traja nadšenci z Torontskej univerzity, ktorí odavahu byť v niečom najlepší pretavili do vývoja a nakoniec úspešnej výroby najefektívnejšej žiarovky na svete s unikátnym dizajnom inšpirovaným japonskými origami a neuveriteľnou možnosťou stmievať žiarovku Nanoleaf Bloom akýmkoľvek vypínačom.

Obsah balenia:
3× RGBW Smart panel
3× prepojovací konektor
12× lepiaca páska

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine

Energetický štítok

Životnosť 25 000 h

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Osvetlenie, Ovládanie domácnosti

Typ a určenie

Typ svetla Nástenné
Určenie Vnútorné

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Stmievateľnosť, Nastavenie farby svetla (RGB), Mobilná aplikácia, Hlasové ovládanie

Rozmery

Výška 8,6 cm
Šírka 24 cm
Dĺžka 24 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED
Pätica Zdroj svetla je integrovaný

Svetlo

Chromatickosť 3 000 K
Kód:  NAN100b
Produktové číslo:  NL22-0001TW-3PK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14