Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NANO+ MINT

NANO+ MINT

Šatka s vymeniteľnou membránou NANO+ MINT je ideálna na športové aktivity i každodenné nosenie. Okrem toho, že chráni pred chladom a vetrom spodnú časť tváre a krk, disponuje aj vreckom na vymeniteľnú membránu z nanovlákna. Membrána NANO MED.CLEAN slúži ako obojstranná mechanická bariéra pred vírusmi, baktériami, alergénmi, smogom, alebo pred nebezpečnými časticami v ovzduší. Zachytí až 99,9 % vírusov a baktérií. Nanofilter vyniká znamenitou priedušnosťou 200 l/m2/s a pri používaní je funkčný až 12 hodín. Potom je ho potrebné vymeniť. Vymeniť môžete aj nosovú klipsu.

Kľúčové vlastnosti šatky s membránou NANO+ MINT

  • Nákrčník vhodný pre ženy aj mužov
  • Ideálny na športové aktivity i každodenné nosenie
  • Chráni pred chladom i vetrom spodnú časť tváre a krk
  • S vreckom na vymeniteľnú membránu z nanovlákna
  • Membrána NANO MED.CLEAN slúži ako obojstranná mechanická bariéra pred vírusmi, baktériami, alergénmi, smogom, alebo pred nebezpečnými časticami v ovzduší.
  • Zachytí až 99,9 % vírusov a baktérií
  • Nanofilter vyniká znamenitou priedušnosťou
  • Možnosť výmeny nanofiltra aj nosovej klipsy
  • Nákrčník NANO+ je vyrobený z polyesteru a elastanu
  • Jednoduché nastavenie tesnosti nákrčníka
  • Môžete prať v práčke, ale nanofilter a nosovú klipsu je potrebné vybrať
  • Farebné vyhotovenie: mint

NANO+ MINT je vhodný na šport aj do mestskej hromadnej dopravy

Nákrčník NANO+ je vyrobený v univerzálnej veľkosti, takže ho môžu nosiť ženy aj muži. Počas sťahovania nákrčníka NANO+ z tváre a pri jeho následnom nasadení späť odporúčame opatrnú manipuláciu. Pri sťahovaní a nasadzovaní nákrčníka NANO+ ho uchopte vždy na stranách. Membrána vo vrecku vďaka tomu zostane vždy riadne osadená. Vyrobený je kombináciou materiálov polyester a elastan, ktoré sa postarajú o jeho dokonale pohodlné nosenie aj ľahké nasadzovanie.

3 ks filter z nanovlákien a 2 ks nosová klipsa

Súčasťou balenia sú okrem samotného nákrčníka aj 3 ks filtra z nanovlákien a 2 ks nosovej klipsy. NANO+ MINT je ideálny pre všetkých, ktorí sa pohybujú v zaťaženom prostredí, v mestskej hromadnej doprave, v prostredí s vysokým výskytom alergénov, či veľkou koncentráciou ľudí, ale aj pre športovcov, či motorkárov.

Obsah balenia:

1× nákrčník NANO+
3× filter z nanovlákien
2× nosová klipsa

Ako si nákrčník správne nasadiť

1. Nákrčník NANO+ zrolujte a prevlečte cez hlavu.
2. Je potrebné nasadiť ho tak, aby nanofiltrová časť úplne zakrývala nos a ústa.
3. Tesnosť nákrčníka zabezpečíte utiahnutím gumičky a jej stiahnutím brzdou za hlavou a vytvarovaním nosovej klipsy.
4. Kovovú nosovú klipsu ohnite cez palec do oblúka.
5. Počas sťahovania nákrčníka NANO+ z tváre a pri jeho následnom nasadení späť odporúčame opatrnú manipuláciu. Pri sťahovaní a nasadzovaní nákrčníka NANO+ ho uchopte vždy na stranách. Membrána vo vrecku vďaka tomu zostane vždy riadne osadená.


Údržba:
Pred praním vyberte nanofilter a nosovú klipsu. Riaďte sa symbolmi prania na nákrčníku. Pred vkladaním nového filtra si dôkladne umyte a vydezinfikujte ruky. Videonávod na vkladanie nového filtra nájdete na www.nanoscarf.eu, alebo v infografike vnútri balenia. Neodporúčame prať nákrčník i s nanofiltrom, aj pri nižších teplotách prania môže dôjsť k mechanickému poškodeniu filtra, a tým k zníženiu jeho funkčnosti!

Ak sa necítite dobre, ihneď si nákrčník stiahnite z tváre. Osoby mladšie ako tri roky môžu šatku používať iba pod dohľadom dospelej osoby. Nákrčník odporúčame vždy nasadzovať a vyzliekať v čistom nekontaminovanom prostredí. Z hygienických dôvodov svoj nákrčník nikomu nepožičiavajte!



Orientačné rozmery:
Nákrčník 26 × 30 cm
Filter 21 × 13 cm.

Zloženie:
Nákrčník: Soft Elastan, 88 % polyester, 12 % elastan, filter z nanovlákien: 99,9 % polypropylén, 0,1 % PVDF. Hygienicky balené v uzatvárateľnom ZIP obale. Vyrobené v EU. Sme hrdým členom Asociácie nanotechnologického priemyslu ČR a súčasťou projektu Česko je nano. Nákrčník NANO+ nie je zdravotníckou pomôckou v zmysle smernice 93/42/EHS, alebo nariadenia EU/2017/745, ani osobným ochranným prostriedkom v zmysle nariadenia EU/2016/425.


Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť Univerzálna

Určenie

Určenie Unisex

Materiál

Materiál Polyester, Polypropylén, Elastan

Farba

Farba Modrá
Kód:  DYPRO003
Produktové číslo:  L-20C

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06