Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazfit Bip

už nepredávame
Hodinky Xiaomi Amazfit Bip

Xiaomi Amazfit Bip – prvý krok na fitness ceste

Smart hodinky Xiaomi Amazfit Bip sú navrhnuté pre každého, kto chce urobiť prvý krok na svojej fitness ceste. Zaujme vás predovšetkým ľahké telo s hmotnosťou 31 g, ktoré zaisťuje celodenné pohodlie a farebné vyhotovenia so širokým výberom ciferníkov. Hodinky Xiaomi Bip vám zobrazia dôležité informácie na 1,43″ farebnom displeji, a navyše sa môžete tešiť na viac ako 60 športových režimov a vysoko presnú GPS. Okrem toho dokážu sledovať aj rôzne zdravotné metriky, ako je napríklad saturácia krvi kyslíkom či menštruačný cyklus. Inteligentnú pomoc potom poskytuje služba Amazon Alexa.

Spresniť parametre
16 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13