Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Náhradné hlavice k elektrickým zubným kefkám a sprchám ORAL-B

Oral-B náhradná hlavica banner

Oral-B náhradné hlavice: Dokonalý pomocník pre zdravé zuby a ďasná

Oral-B náhradné hlavice sú nevyhnutným doplnkom k príslušnej elektrickej kefke. Vyberať si môžete medzi rotačnými, sonickými, či magnetickými hlavicami, ktoré všetky ponúkajú množstvo skvelých vlastností. Vďaka kombinácii kratších a dlhších štetín sa Oral-B náhradná hlavica prispôsobí tvaru zuba a vyčistí chrup na profesionálnej úrovni. Dostupné sú rôzne typy hlavíc, aby si žiarivý úsmev a čistý chrup mohol vychutnať skutočne každý. Túžite po žiarivom úsmeve, dôkladnom vyčistení zubov so strojčekom, alebo napríklad jemnom zaobchádzaní kvôli citlivým zubom? Náhradné hlavice Oral-B zvládnu čokoľvek. A hravo si poradia dokonca aj s detským chrupom.

Oral-B náhradná hlavica iO

Náhradné hlavice Oral-B iO

Magnetická iO technológia ponúka príjemné, účinné a inteligentné čistenie zubov, a to vďaka kombinácii mikrovibrujúcich vlákien s okrúhlou kefkovou hlavou a tiež interaktívnemu displeju. Na výber máte napríklad náhradné hlavice Oral-B iO Ultimate Clean Refill, ktoré sa vďaka kombinácii kratších a dlhších štetín dostanú oveľa hlbšie medzi zuby. Ak potrebujete jemnú starostlivosť o citlivé zuby a ďasná, stavte na jemné náhradné hlavice Oral-B Gentle Care. Ak máte strojček, implantáty, alebo zle zarovnané zuby, siahnite po náhradných hlaviciach Oral-B iO Specialised Clean. Túžite po žiarivých zuboch? Hlavice Oral-B iO Radiant White s leštiacimi prvkami jemne odstraňujú povrchové škvrny pre belšie zuby.

Klasické náhradné hlavice Oral-B

Náhradné hlavice Oral-B sa postarajú o krásny chrup v každom prípade, a to vďaka okrúhlej hlave, ktorá dokonale kopíruje tvar každého zuba. K dispozícii sú náhradné hlavice Oral-B Pro Cross Action alebo Precision Clean disponujúce novými štetinami v tvare X, ktoré vyčistia aj tie miesta, kam sa klasická okrúhla hlava nedostane. Ak máte citlivé zuby, vyskúšajte náhradné hlavice Oral-B Pro Sensitive Clean, ktoré kombinujú extra mäkké štetiny s tými klasickými na efektívne, ale jemné čistenie. V poslednom rade si môžete vybrať náhradné hlavice Oral-B Pro 3D White s leštiacimi prvkami, ktoré sa postarajú o belšie zuby.

Oral-B hlavica
Oral-B hlavice detské

Detské náhradné hlavice Oral-B

Učiť deti čistiť si zuby je veľmi dôležité, ale nie vždy ľahké. Pre tých najmenších prináša Oral-B náhradné hlavice s extra mäkkou kefkovou hlavou v detskej veľkosti, ktorá disponuje tými najjemnejšími vláknami. Nielenže poskytujú dokonalú čistotu, ale taktiež predchádzajú poškodeniu ďasien. Pre tých najmenších prináša Oral-B náhradné hlavice s obľúbenými postavičkami napríklad zo Star Wars, Frozen, Cars, alebo Spidermana, vďaka čomu sa budú deti na čistenie zubov tešiť. Čistenie bude väčšou zábavou aj so špeciálnou aplikáciou pre detské elektrické zubné kefky Oral-B.

Kvôli efektívnemu čisteniu vymieňajte náhradné hlavice Oral-B po 3 mesiacoch

Aby bolo čistenie stále účinné, je potrebné náhradné hlavice Oral-B pravidelne vymieňať. Výmena by mala prebiehať približne každé 3 mesiace, ale ak sú vlákna viditeľne rozstrapkané, je potrebné pristúpiť k výmene skôr. Jedine so správnym tvarom štetín budú zuby dôkladne vyčistené, zdravé a krásne.

Oral-B hlavice výmena

Oral-B hlavica ukazovateľ opotrebenia

Ukazovateľ opotrebenia kefkovej hlavy vám pomôže s indikáciou výmeny

Ak si nie ste istí, či už je potrebné náhradnú hlavicu Oral-B vymeniť, môže vám s tým pomôcť ukazovateľ opotrebovania vlákien, ktorý vás podľa vášho spôsobu čistenia zubov upozorní, keď je čas na výmenu. Väčšinou to funguje tak, že kefková hlava zmení farbu vlákien, čím ukazuje, že už je potrebné náhradnú hlavicu vymeniť. Jedine s neopotrebovanou kefkou bude čistenie 100 % účinné.


Aké výhody Oral-B náhradné hlavice prinášajú?

Oral-B náhradné hlavice ponúkajú množstvo výhod, ktoré pri klasických kefkách neuvidíte. Aké sú to?

  • Čistia vaše zuby aj na horšie dostupných miestach.
  • Čistenie zubov je s nimi rýchle a efektívne.
  • Vlákna sa dostanú aj do medzizubných priestorov.
  • Vyblednutie vlákien upozorní na nutnosť výmeny hlavice.
  • Na výber je mnoho druhov náhradných hlavíc.

Magnetické náhradné hlavice Oral-B iO

Magnetické náhradné hlavice Oral-B iO prinášajú novú technológiu, ktorá si berie to najlepšie z rotačných a sonických kefiek. Vďaka mikrovibráciám, ktoré sa vytvárajú pomocou magnetu v tele kefky, bude čistenie zubov príjemné a jemné, ale veľmi účinné. Magnetické kefky navyše jednoducho prepojíte s mobilným telefónom.

Náhradné hlavice Oral-B iO Gentle Care

Náhradné hlavice Oral-B iO Gentle Care disponujú jemnými a šetrnými vláknami, vhodnými na citlivé zuby. Vďaka hustým vláknam sa okrúhla hlavica prispôsobí zubom a odstráni povlak aj na horšie dostupných miestach.

Oral-B náhradné hlavice iO Ultimate Clean

Oral-B náhradné hlavice iO Ultimate Clean obsahujú vlákna, ktoré idú rôznymi smermi. Vďaka tomu sa ľahko dostanú do medzizubných priestorov aj do horšie dostupných miest. Okrúhly tvar hlavice obklopí celý zub a čistí ďasná.

Oral-B náhradní hlavice banner

Náhradné hlavice Oral-B k rotačným elektrickým kefkám

Náhradné hlavice Oral-B k rotačným zubným kefkám sú najpredávanejším a najobľúbenejším produktom. Pozrite sa, z akých typov si môžete vyberať.

Oral-B náhradné hlavice Cross Action

Oral-B náhradné hlavice Cross Action sú vybavené skosenými vláknami v rôznych uhloch a dĺžkach, ktoré odstránia väčšie množstvo plaku a zanechajú vaše zuby dlhšie čisté. Hlavica je navyše tvarovaná tak, aby vlákna obklopili celý zub a dostali sa aj do medzizubných priestorov.

Oral-B hlavice Sensitive

Oral-B hlavice Sensitive sú určené na citlivé zuby. Disponujú hlavicou v tvare okvetného lístka, ktorá bola špeciálne navrhnutá zubnými lekármi. Tento typ je vybavený mäkkými vláknami, ktoré sú šetrné k ďasnám, a tvrdšími, ktoré pomáhajú proti zubnému povlaku.

Oral-B náhradné hlavice 3D White

Oral-B náhradné hlavice 3D White obsahujú špeciálnu vložku, ktorá zuby leští, bieli a odstraňuje z nich škvrny. Interdentálne vlákna napomáhajú čistiť ďasná a medzizubné priestory. Vlákna FlexiSoft sú ohybné, teda zaistia šetrné čistenie. Pomocou týchto technológií by ste mali dosiahnuť belšie zuby už za 2 týždne.

Náhradné hlavice Oral-B Precision Clean

Náhradné hlavice Oral-B Precision Clean prinášajú až o 29 % väčšiu hustotu vlákien, vďaka ktorým ľahšie a efektívnejšie odstránia zubný povlak. Tvar hlavice navyše obklopí celý zub, takže vyčistí aj medzizubné priestory a ďasná.

Oral-B náhradné hlavice k sonickým elektrickým kefkám

Sonické Oral-B náhradné hlavice vzhľadovo vyzerajú ako klasické, ale používajú pulzujúce vibrácie, ktoré zuby čistia vertikálnym pohybom. Sú šetrné k citlivým zubom a neodhaľujú krčky.

Náhradná hlavica Oral-B Pulsonic

Náhradná hlavica Oral-B Pulsonic pomocou dvojitého zakrivenia, dlhších vlákien uprostred a kratších po stranách zbaví vaše zuby plaku, a to aj na horšie dostupných miestach. Sú vhodné na citlivé zuby a ďasná. Náhradné hlavice Oral-B Pulsonic Sensitive potom disponujú extra šetrnými vláknami.

  • Ak sa rozhodnete zmeniť náhradné kefky Oral-B, najskôr si skontrolujte, či budú kompatibilné s vašou kefkou. Nie všetky sonické kefky pasujú k rotačným a naopak.

Detské náhradné hlavice Oral-B Kids

Detské náhradné hlavice Oral-B Kids sú určené na elektrickú zubnú kefku pre deti. Extra mäkké vlákna sú šetrné k ďasnám, kratšie a stredné vlákna precízne vyčistia zuby aj žuvaciu plochu. Aby sa deťom zuby lepšie čistili, sú hlavice Oral-B Kids k dispozícii aj s obrázkom Star Wars, Cars, či Frozen.

Spresniť parametre
41 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16