Obnoviť stránku

Na čistenie a starostlivosť o kožu, tuba, 280 ml

4,5 10 hodnotení
8,29 €

Na čistenie a starostlivosť o kožu, tuba, 280 ml

Čistiaci prostriedok Compass, ktorý sa perfektne hodí na čistenie kožených povrchov. Ide o veľmi účinný a jemný prípravok vyrobený na báze unikátnych zložiek – lanolínu a včelieho vosku.
Navyše, obsahuje lanolín, ktorý revitalizuje, vyhladzuje a zjemňuje kožu. Emulzia z prírodného vosku v kombinácii s lanolínom vhodne konzervuje kožené povrchy. Koža tak lepšie odoláva, napr. ľudskému potu, ktorý prostredníctvom soli v ňom obsiahnuté agresívne a zvyčajne spôsobuje vysušenie koženého čalúnenia. Prípravok tiež chráni pred vlhkosťou.
NANO+ je vysokopokročilá technológia aplikácie nanočastíc kremíka a striebra. Technológia vyvinutá v kooperácii so spoločnosťou BRENNTAG. Nanočastice pôsobia na molekulárnej úrovni a prenikajú hlboko do štruktúry čistených súčastí. Vytvárá sa na podklade neviditeľný trojvrstvový povlak. Technológia NANO+ umožňuje dosiahnutie zmnohonásobeného javu odpudzovania častíc vody, prachu a všetkých nečistôt. Vzniká efekt lotosového kvetu, ktorého výsledkom je samočistenie. NANO+ je technológia priaznivá pre alergikov. Má fungicídne a dezodoračné účinky. Aktivita iónov striebra zabíja škodlivé baktérie.



Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Koža, Autosedačky

Objem

Objem 0,28 l (280 ml)
Kód:  AUPR217
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  am00513

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18