Obnoviť stránku

Myšky

Príslušenstvo k tovaru

Myšky

Spoločenská hra myšky je určená 2 - 4 hráčom od 5 rokov. Myšacia rodina našla veľké zásoby syra a musí ich rýchlo schovať do myšej diery. Ale pozor na mačku! Treba schovať zásoby čo najrýchlejšie!
Herný plán sa položí doprostred stola a vyberú sa štyri z piatich syrových bochníkov na hernom pláne, na ktoré sa posadia myšky. Jeden bochník zostane voľný. Každý hráč si vyberie jeden kúsok syra a postaví ho na štartové pole pred červenou čiarou. Najmladší hráč začína. Hrá sa v smere hodinových ručičiek.
Ak si na rade, hoď oboma kockami tak, aby na ne všetci hráči dobre videli. Keď ti padne mačka, snažia sa všetci hráči súčasne chytiť jednu z myší! Ak hodíš syr, vyberáš myš sám.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Deti od 5 rokov2 - 4 hráčov
Hra obsahuje:
Herný plán
4 veľké myšky s rôznymi farbami
4 kúsky syrov v rôznych farbách
1 farebné kocky
1 kocka so syrom a mačkou
Etikety na kocky
Pravidlá hry

Parametre a špecifikácia

Základné

Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Kód:  HRAa124j
Produktové číslo:  9001890768699

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03