Obnoviť stránku

Myši Dell

Dell myš banner

Dell myš – kvalita do práce aj na doma

Dell myš je na medzinárodnom trhu už stálicou. Za viac ako tridsať rokov existencie firmy sa ponuka rozšírila ako na káblové myši, tak aj bezdrôtové. Špeciálne miesto v srdci Dell si potom držia hráči, ktorým sa venuje celá značka Alienware. Nastaviteľná váha a citlivosť? Veľa postranných tlačidiel pre nastavenie skratiek, alebo zvýšenie efektivity? Rozšírená záruka na okamžitú výmenu rozbitej myši až počas troch rokov? Či už hľadáte cenovo dostupnú myš do kancelárie, alebo špičkové herné zariadenie, ktoré vás nenechá v štichu, svoju Dell myš si z ponuky určite vyberiete.

Dell myš herná

Herná myš Alienware

Herná myš vyvíjaná pod dcérskou značkou Alienware sa vyznačuje ergonomickým dizajnom a veľmi robustnou konštrukciou, vďaka ktorým je úchop stabilný a životnosť dlhá. V ponuke nájdete ako drôtové, tak bezdrôtové varianty chváliace sa vysokým rozlíšením a presnými optickými senzormi. Pomocou zadarmo dostupného programu Alienware Command Center si navyše môžete meniť farby podsvietenia alebo aj funkciu tlačidiel. Vyskúšajte Dell myš aj vy a v zápale hry pocíťte výhodu nad nejedným súperom.

Kancelárska Dell myš

Hľadáte spoľahlivé periférne zariadenie na nielen pracovné využitie? Každá Dell myš určená do kancelárie sa pýši solídnym vyhotovením z kvalitných materiálov a presným laserovým snímačom Dell, ktorý funguje takmer na každom povrchu. Často sa stretnete aj s postrannými tlačidlami, ktoré si môžete naprogramovať podľa potreby spolu s DPI alebo podsvietením v programe Dell Peripheral Manager, ktorý je dostupný pre každú Dell myš úplne zadarmo.

Dell myš kancelárska
Bezdrôtová Dell myš

Dell myš bez kábla

Ak nechcete pri počítači nekonečnú spleť káblov, Dell myš bez kábla bude niečo pre vás. Na výber máte z myší pripojených cez špeciálnu USB zástrčku (dongle), prípadne pomocou technológie Bluetooth. Často pracujete na cestách a nechcete so sebou ťahať zbytočné množstvo káblov, alebo len máte radi čistý vzhľad pracovného stola? Potom bude bezdrôtová Dell myš niečo pre vás.

Spresniť parametre
79 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03