Obnoviť stránku

Saitek Wireless Notebook Optical Mouse

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Saitek Wireless Notebook Optical Mouse

Kvalitná bezdrôtová optická myš vhodná najmä pre užívateľov notebookov. Snímací systém disponuje rozlíšením 800dpi a rýchlosťou snímania 4000x za sekundu. Myš má ergonomický dizajn pre lepšie držanie. Unikátnou vlastnosťou je možnosť vloženia bezdrôtového prijímača priamo do tela myši. Nehrozí tak jeho stratení. Vďaka optickému snímania pohybu myš ponúka oveľa vyššiu mieru komfortu oproti predtým používanej mechanickej guľôčke. Rolovacie koliesko zase umožňuje pohodlne listovať dokumenty a internetovými stránkami bez zbytočného zdržovania sa s rolovacou lištou na okraji obrazovky.
Bezdrôtová komunikácia prebieha na rádiovej frekvencii. Myš teda funguje aj bez nutnosti priamej viditeľnosti prijímača (dosah sa uvádza 2 m). Na dve AA batériu vydrží pracovať v priemere 6 mesiacov. Miniatúrny prijímač sa k počítaču či notebooku pripája cez zbernicu USB
Parametre a špecifikácie:
Prevedenie:
bezdrôtová, optická
Rozlíšenie:
800dpi
Rozhranie:
USB

Kód:  MH700w
Produktové číslo:  PM24Abk

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13