Obnoviť stránku

Myš Microsoft Laser Mouse 6000 černá (black), laserová - 1000dpi, PS/2 + USB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Myš Microsoft Laser Mouse 6000 černá (black), laserová - 1000dpi, PS/2 + USB

Perfektní laserová myš čiernej farby s výborným rozlíšením a technológiou High Definition, ktorá zaručuje lepšiu odozvu a väčšiu presnosť pri práci s myšou.Táto technológia je vybavená snímacím systémom s rozlíšením 1000 bodov na palec, snímačem s rýchlosťou 6000 snímok za sekundu a umožňuje uplatniteľnosť na väčšine povrchov.Určite zaujme aj svojou prepracovanou ergonómiou, zaručujúcou výborné držanie pre ľavákov i pravákov pri práci alebo hraní počítačových hier.Myš sa pripája pomocou USB alebo PS/2 redukcia a je vybavená kvalitným malým drátky, ktorý neprekáža pri používaní.
Špeciálne tlačidlo umiestnené na ľavej strane slúžia pre zväčšenie vybrané oblasti a umožňuje tak detailnejšie pohľad na vybranú časť obrazovky alebo jej editáciu.Štyroch smerové kolečko umožňuje pohyb do štyroch strán, čo Vám pomôže napríklad pre horizontálne i vertikálne posun v dokumentoch alebo pri prehliadanie obsahu internetových stránok.
Tlačidlá:
3 + 1 (4 smerové koliesko)
Rozhranie:
USB, PS/2
Senzor:
Optický
Rozlíšenie:
1000 dpi

Kód:  ME352a
Produktové číslo:  C6W-00002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03