Obnoviť stránku

Microsoft Laser Habu Gaming

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Laser Habu Gaming

Výborná laserová myš čiernej farby s nastaviteľným rozlíšením, určené najmä pre priaznivcov počítačových hier.Jadrom Habu je laserový senzor s rozlíšením až 2000 dpi, ktorý štandardne pracuje pri 800 dpi, však možno prepínať citlivosť v rozmedzí 400 až 2000 dpi.Optický senzor sníma rýchlosťou až 7080 snímkov / s, zachováva presnosť aj pri veľkej rýchlosti.Tomu napomáhajú aj špeciálne teflónové klzné plôšky, ktoré dodávajú pohybu presnosť a jemnosť.
Rýchlu komunikáciu s PC zabezpečuje technológia Ultrapolling s frekvenciou 1000 Hz, ktorá využíva 16-bitový dátový prenos.Myš má odnímateľné bočné panely s tlačidlami, možno ju teda jednoducho prispôsobiť Vašim požiadavkám.Celkový počet siedmich tlačtek je programovateľný, s možnosťou uloženia až piatich profilov.Myš je určená pre ovládanie pravou rukou, efektným doplnkom je modré presvecovanie bočných plastov.
Parametre a špecifikácie:
Snímací technológie:
Optický laserový senzor
Citlivosť:
Maximálne 2000 dpi (nastaviteľná)
Tlačidlá:
Počet:7
Rozhranie:
USB
Kompatibilita OS:
Microsoft Windows 98/2000/XP


/ / www.youtube. com/v/72GxE2w1cjc "> / / www.youtube.com/v/72GxE2w1cjc "type =" application / x-shockwave-flash "wmode =" transparent "width =" 425 "height =" 350 ">
Kód:  ME355
Produktové číslo:  9VV-00005
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11