Obnoviť stránku

A4tech XL-750BF červená

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

A4tech XL-750BF červená

XL-750BF od firmy A4Tech, predstavuje špičkovú myš, ktorá je určená predovšetkým pre hráčov počítačových hier - či už amatérske alebo profesionálne - čo podčiarkuje aj istý stisk vďaka čiastočne pogumovanému povrchu.Pre jej presnosť ju tiež ocenia napružívatelia grafických editorov apod
Požiadavky na herné myš sú jasné - rýchle a presné snímanie pohybu, schopnosť vyrovnať sa s rýchlymi pohybmi apodVďaka novej technológii má rad X7 Extra Speed laserový snímač rozlíšenie až 2500 dpi, ktorý vám umožní pohyb až trikrát rýchlejšie ako ostatné optické myši s 800 dpi.Navyše však disponuje tlačidlom, vďaka ktorému je možné jednoducho prepínať rozlíšenie na 600, 800, 1200, 1600, 2000 a 2500 dpi a to všetko bez nutnosti akéhokoľvek ovládača.
Myš má ergonomický dizajn a je tak vhodná pre držanie len v pravej ruke.Má sedem citlivých tlačidiel a koliesko, ktoré zároveň funguje ako tlačidlo.Okrem dvojice klasických tlačidiel a kolieska sú k dispozícii ešte tlačidla bočné a jedno 3XFire tlačidlo zapustené do ľavého tlačidla.3XFire tlačidlo pri stlačení funguje ako trikrát za sebou rýchlo stlačené ľavé tlačidlo - môžete ho tak využiť nielen na prekvapenie svojho nepriateľa rýchlu a presnú streľbou, ale aj bežne v systéme miesto "double-click".
Myš je určená pre rozhranie USB.Je plne kompatibilný s operačnými systémami Windows 98, Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Mac OS X, Mac OS 8.6 a vyšší.
Parametre a špecifikácie:
Typ: Laserová, drátová
Rozlíšenie:
800 - 2500 DPI
Povrch:
Pogumovaný, červený
Rozhranie:
USB 2.0
Tlačidlá:
7
Podporované operačné systémy:
Windows 98, Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Mac OS X, Mac OS 8.6

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,3 cm
Výška 4 cm

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 2 500 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické
Kód:  ME425r
Produktové číslo:  XL-750BF-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13