Obnoviť stránku

Mymanu CLIK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mymanu CLIK

Ak hľadáte vhodné slúchadlá, s ktorými budete môcť robiť čokoľvek, Mymanu Clik vás rozhodne nesklamú. Javia sa ako dokonalé rozšírenie pre váš notebook alebo mobilný telefón. Moderný dizajn je sprevádzaný kvalitným vyhotovením, ktoré ponúka jednoduché ovládanie a punc štýlovosti. Podstatný je však fakt, že disponujú funkciou prekladu do 37 jazykov v reálnom čase. Dokonalé, však? 

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý zvuk
  • Preklad do 37 jazykov v reálnom čase
  • Dlhá výdrž batérie
  • Jednoduché dotykové ovládanie a pokročilé technológie
  • Skvelý doplnok
  • Jednoduché a intuitívne dotykové ovládanie

Moderná technológia

Moderná technológia bluetooth umožňuje nerušené počúvanie bez zbytočných káblov. Nezostáva nič iné, než sa oddať svojim obľúbeným krištáľovo čistým tónom. Výrobca myslel aj na pohodlie pri používaní. Vytvaroval slúchadlá tak, že máte zaručený dokonalý komfort, a slúchadlá vám sadnú do ucha ako uliate. Či už športujete alebo sa oddávate vytúženej chvíľke odpočinku, po určitej dobe zabudnete, že ich máte v ušiach.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MYCLI1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02