Obnoviť stránku

Muž bez tváře

E-kniha, Česky
5 2 hodnotení
12,05 €

Muž bez tváře

Neodolateľný mix napätia a humoru v senzačnom írskom thrilleri

Najhumornejší krimi všetkých čias! Môžete byť ten najobyčajnejší človek na svete ... a rovnako po vás pôjdu!
Paul Mulchrone je priemerný, ničím nevynikajúce mladý muž z írskeho Dublinu, ktorý sa - čiastočne v dôsledku ťažkého detstve - prehrýza životom doslova zo dňa na deň. Nemá poriadnu prácu, partnerku ani svetlú budúcnosť. Len tuctove tvár, vďaka ktorej si zarába (ak dá sa to tak nazvať) na núdznych živobytie. Keď sa ho ktosi pokúsi zabiť prvýkrát, jedná sa viacmenej o náhodu. Druhýkrát to už však je zámer.
Paul sa znenazdajky ocitá na úteku, pričom s hrôzou zisťuje, že jediní ľudia, ktorí mu môžu pomôcť, sú zdravotná sestra sa záľubou (hraničiace so závislosťou) v krimi románoch a veľmi nekonvenčný policajt so sklonom k násiliu. Spolu musia vyriešiť jeden z najzáhadnejších zločinov v histórii Írska, inak sa stanú ďalšou obeťou. A to veľmi skoro.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Caimh McDonnell
Počet strán 392 strán
Rok vydania 2019
Série Dublinská trilogie
Diel série 1.
Diel série 1
Nakladateľ Jota
Jazyk Česky
Kód:  EK31127
Produktové číslo:  978-80-756-5503-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12