Obnoviť stránku

Multifunkčný učebný stôl

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Multifunkčný učebný stôl

Multifunkčný učebný stôl pomáha deťom rozvíjať zrak, sluch i hmat. Stôl sa dá použiť z oboch strán, zábava s ním bude teda nekonečná. Z jednej strany je vybavený klávesmi, hudbou, čítaním číslic a písmen, ale aj hraním a z druhej strany maľovaním. Stolček má odnímateľné nôžky, možno ho tak použiť na zemi pre batoľatá alebo ako stolček pre už chodiace ratolesti. Interaktívny stolček je vhodný pre deti od 10 mesiacov.

Kľúčové vlastnosti multifunkčného učebného stola

  • Multifunkčný učebné stôl sa radí medzi interaktívne hračky
  • Stolček možno použiť z oboch strán
  • Má odnímateľné nôžky
  • Disponuje zábavou aj učením
  • Učebný stôl rozvíja detskú motoriku i predstavivosť
  • Je vhodný pre deti od 10 mesiacov

Strana multifunkčného učebného stola pre malých muzikantov

Na hornej strane multifunkčného učebného stola nájdete ozubené kolieska na rozvoj jemnej motoriky prstov, multifunkčné klávesy s číslicami, ale aj solmizačnými slabikami. Uprostred je umiestnená knižka, podľa ktorej môžete rozprávať príbehy. V knižke je možné listovať pomocou kvetiny. Interaktívny stolček má tiež ovládač hlasitosti a vypínací gombík.

Druhá strana interaktívneho stolčeka je vhodná pre maliarov

Multifunkčný učebný stôl je na druhej strane vybavený priestorom na maľovanie a tiež magnetickým perom. Pero je priviazané na šnúrke, takže sa vám nikdy nestratí. Maľovanie funguje na princípe magnetu, navyše je tabuľa farebne podfarbená, obrázky tak nebudú len čierne. Na maľovanie môžete využiť aj magnetické pečiatky umiestnené na ľavej strane stolčeka. Pokiaľ chcete namaľovať ďalší obrázok, stačí prejsť jabĺčkom na druhú stranu a vaše plátno bude znova pripravené.

Rozmery:
34 × 32,7 × 43,5 cm


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0,83 rokov
Odporúčaný vek od 10 mesiacov

Materiál

Materiál Plast

Typ stolčeka

Typ stolčeka Interaktívny
Kód:  HRAnk002231
Produktové číslo:  HRAnk002231

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13