Obnoviť stránku

Multibrackets podlahový motorický stojan TV pojazdný XL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Multibrackets podlahový motorický stojan TV pojazdný XL

Potrebujete vyriešiť problém s mobilným umiestnením LCD alebo LED televízorov väčších rozmerov? V tom prípade pre vás máme naozaj elegantné riešenie od spoločnosti Multibrackets. Aj tie najnáročnejšie požiadavky na kvalitu materiálu a dielenského spracovania budú zaručene vypočuté. Pevná hliníková konštrukcia držiaka umožňuje vždy stabilné a bezpečné prichytenie. Stojan podporuje prichytenie televízora s uhlopriečkou od 42 do 110 palcov. Maximálna nosnosť stojana je úctyhodných 80 kilogramov, jeho hmotnosť je iba 68 kg.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne na prezentačné účely a firemné nasadenie
  • Kompatibilita s TV 42 až 110 palcov
  • Štandard VESA 100 - 800/350 - 900 mm
  • Motorizovaný pohyb na perfektnú pozíciu
  • Diskrétne skrytý elektromotor
  • Jednoduchý transport cez dvere aj prahy
  • Paleta dostupných doplnkov
  • Vopred zmontované komponenty skracujú dobu inštalácie na minimum
  • Stojan je vybavený kolieskami s brzdou

Profesionálne riešenie

Tento profesionálny motorizovaný stojan so zaoblenými hranami umožňuje jednoduché nastavenie požadovanej výšky, vďaka diskrétne schovanému motoru. Navyše je veľmi tichý a nebudete nikoho rušiť. Výšku možno ľahko nastaviť jednou osobou pomocou diaľkového ovládania. Nastavte si ten správny pozorovací uhol a vašu prácu posuňte na úplne inú úroveň.

Štandard VESA

Stojan je na rýchly a pohodlný transport vybavený kolieskami, ktoré umožňujú jednoduché premiestnenie po miestnosti aj mimo nej. Ľahko sa s ním dostanete aj cez prahy dverí. Podporuje celú škálu rozmerov obrazoviek so štandardom VESA 100 - 800/350 - 900 mm. Používateľov určite poteší kompatibilita s celým radom dostupného príslušenstva a robí tento produkt ideálny na použitie všade tam, kde je potreba obrazovke často nájsť požadované miesto a výšku na dobrú pozorovateľnosť. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ

Určenie Voľne stojací, Pojazdný
Min. veľkosť TV 42 "
Max. veľkosť TV 110 " (110 ")
Konštrukcia Kĺbový
VESA prichytenie 800×100, 900×350

Vlastnosti

Max. nosnosť 80 kg

Vybavenie

Vybavenie Systém na usporiadanie káblov, Diaľkové ovládanie
Kód:  MLT152e
Produktové číslo:  7350073731138

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13