Obnoviť stránku

Multibrackets motorický držiak TV Profi XXL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Multibrackets motorický držiak TV Profi XXL

Hľadáte vhodný a variabilný držiak na umiestnenie vášho úplne nového televízora alebo bielej tabule? Potrebujete stojan, ktorý môžete podľa potreby premiestňovať a pohybovať s ním v priebehu vašej dôležitej pracovnej prezentácie? Nástenný držiak Multibrackets vám dá úplnú voľnosť pri ľahkom a komfortnom pohybe s televízorom či tabuľou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchla a jednoduchá inštalácia
  • Vhodný pre sediace či stojace obecenstvo
  • Jednoduché nastavenie prostredníctvom diaľkového ovládača
  • Vhodný pre zariadenia s uhlopriečkou: 42 - 110 palcov
  • Rozmery: 1148 × 1005 × 127 mm
  • Materiál: oceľ
  • Farba: biela

Majte prezentáciu pod kontrolou

Držiak Multibrackets je vyhotovený vo veľmi jednoduchom a čistom dizajne so zaoblenými rohmi, ktorý sa bude skvele hodiť do ktorejkoľvek prednáškovej miestnosti či pracovne. Zariadenie je vhodné na inštaláciu LCD alebo LED televízora s uhlopriečkou 42 - 110 palcov a s maximálnou hmotnosťou 80 kilogramov. Pripevňovanie obrazovky na držiak je jednoduché a intuitívne vďaka podpore štandardu VESA 100 × 800 až 350 × 900. Produkt možno využiť aj na nasadenie bielej tabule s maximálnou hmotnosťou 70 kilogramov.

Multibrackets Motorized Wallmount môže byť nastavovaný do potrebnej výšky prostredníctvom diaľkového ovládania v závislosti od toho, či prednášate pre sediace či stojace obecenstvo. Samotná práca s držiakom je intuitívna. Motor pohybujúci s televízorom je veľmi tichý a nebude akusticky narušovať vašu prednášku. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ

Určenie Nástenný
Min. veľkosť TV 42 "
Max. veľkosť TV 110 " (110 ")
Konštrukcia Kĺbový
VESA prichytenie 800×100, 900×350

Vlastnosti

Max. nosnosť 80 kg

Typ

VESA prichytenie 800×100, 900×350
Kód:  MLT005k
Produktové číslo:  7350073731152
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08