Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Garancia najlepšej ceny
Novinka
96,90 €

Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Rock and Roll It Drum LIVE! od značky Mukikim je revolučný hudobný nástroj, ktorý vám umožní hrať na bicie kdekoľvek a kedykoľvek. Tento inovatívny set bicích je navrhnutý tak, aby bol flexibilný, ľahko prenosný a zároveň poskytoval autentický zvuk a zážitok z hrania na bicie. Hodí sa začiatočníkom aj pokročilým muzikantom. Objavíte niekoľko zvukových sád, sprievodov a ďalších vychytávok. Pre prepojenie je pripravený audio vstup aj výstup. Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! môžete napájať káblom aj batériami. Sú vhodné od 6 rokov.

Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Kľúčové vlastnosti elektronických bicích Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

  • Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! užijem začiatočníci aj profesionáli
  • Sú veľmi skladné a ľahko prenositeľné
  • Obsahujú niekoľko sád zvukov, sprievody, možnosť nahrávania aj prehrávania a ďalšie
  • Nechýba audio vstup a výstup
  • Napája sa káblom alebo batériami
  • Súčasne získate paličky, slúchadlá a pedále
  • Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! sú vhodné od 6 rokov

Hrajte kedykoľvek a kdekoľvek

Vďaka svojmu tenkému a pružnému dizajnu môžete elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! ľahko zabaliť, vziať so sebou kamkoľvek a hrať na ňom kedy a kde si budete priať. Zostavte svoj vlastný hudobný orchester priamo na svojom kolenách alebo na ľubovoľnej rovnej ploche a dajte svojej kreativite voľný priechod.

Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Pre začiatočníkov i profesionálov

Rock and Roll It Drum LIVE! je ideálnou voľbou pre začínajúcich hudobníkov aj profesionálov, ktorí chcú trénovať alebo si len zahrať na bicie kedykoľvek a kdekoľvek. Vaša hudba sa stane živou a interaktívnou skúsenosťou plnou radosti a zábavy. Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! obsahuje širokú škálu zvukov bicích, profesionálne ukážky, sprievodné stopy, funkcie nahrávania a prehrávania, a dokonca aj možnosť pripojenia k MP3 prehrávaču pre hranie so svojou vlastnou hudbou.

Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Slúchadlá sú súčasťou balenia

Buďte kreatívni a vytvárajte svoje vlastné rytmické melódie, skladajte svoje vlastné bicie sóla a nechajte sa uniesť rytmom vašej obľúbenej skladby. S audio vstupom a výstupom môžete jednoducho pripojiť slúchadlá a okamžite sa ponoriť do sveta hudby. Nenechajte sa obmedzovať a užite si slobodu hrania na bicie vo svojom vlastnom tempe a podľa svojich preferencií.

Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!
Elektronické bicie Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Napájanie káblom aj batériami

Užite si nekonečný zážitok z hrania na bicie so sadou Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!, ktorá ponúka dve možnosti napájania: buď pomocou batérií, alebo cez USB (kábel je súčasťou dodávky). A aby toho nebolo málo, sada obsahuje aj slúchadlá, 2 paličky na bicie, pedále pre basový bubon a hi-hat, a výnimočný dizajn, ktorý vám poskytne pocit, že hráte na bicie na skutočnom koncerte. Stačí sa pripojiť so svojimi slúchadlami a užiť si vlastný sólový koncert. Súprava Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! je navrhnutá tak, aby každý mohol snívať o tom stať sa rockovou hviezdou.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Bicia súprava

Charakteristika

Počet zvukov 10

Vlastnosti

MIDI MIDI
USB Áno
Linkový výstup Nie
Slúchadlový výstup Áno
Metronóm Nie

Vlastnosti

Dizajn Elektronický

Počet padov

Zvuk

Počet zvukov 10

Konektivita

Konektivita MIDI

Balenie

Súčasť balenia Pedále, Paličky
Kód:  MUKI01b2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MUK-W1008M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03