Obnoviť stránku

MUJJO Dvojvrstvové dotykové rukavice pre SmartPhone – veľkosť S – čierne

MUJJO Dvojvrstvové dotykové rukavice pre SmartPhone – veľkosť S – čierne


Dotykové rukavice Mujjo vo veľkosti S s koženými prvkami vám umožnia pohodlné ovládanie mobilného telefónu alebo tabletu aj v mraze. Už nebudete musieť riešiť dilemu, či vziať hovor a mrznúť alebo ho radšej zmeškať a zostať v teple. Nová generácia rukavíc od holandskej spoločnosti prešla niekoľkými vylepšeniami, vďaka ktorým už nebude ovládanie telefónu obmedzené iba na brušká prstov. S týmito novými rukavicami už možno displej ovládať nielen všetkými prstami, ale aj dlaňou či kĺbmi. Už počas samotného navliekania rukavíc spoznáte ich prednosti – magnetický kožený gombík vám výrazne uľahčí ich obliekanie. 


Kľúčové vlastnosti dotykových zimných rukavíc MUJJO S

  • Silikónové body po celej dĺžke dlane pre lepší úchop
  • Inteligentné zariadenie možno ovládať pomocou celej ruky
  • Magnetické zapínanie rukavíc zaručuje jednoduché navlečenie
  • Vysoko elastické, ale pritom kvalitné a odolné
  • Tkanina prepletená strieborným nylonovým vláknom – zaisťuje prenos elektrických impulzov z kože na displej
  • Tepelná izolácia v zimnom období
  • Nadčasový vzhľad a dizajn

Módne, hrejivé a praktické

Rukavice Mujjo sa dodávajú v unisex vyhotovení, sú teda vhodné ako pre mužov, ženy aj deti. Vďaka ich modernému vyhotoveniu budú skvelým doplnkom pre každý outfit. Sú dvojvrstvové, elastické a veľmi hrejivé. Tkanina, z ktorej sú vyrobené, je prepletená striebrom omotaným nylonovým vláknom. Toto špeciálne riešenie umožňuje prenos elektrických impulzov z kože až na displej. 


S rukavicami Mujjo vám už telefón nevypadne z ruky

Nová generácia rukavíc Mujjo funguje so všetkými typmi dotykových obrazoviek, nezáleží tak či máte v ruke iPhone, telefón s Androidom či Windows – všetky zariadenia budete ovládať bez straty komfortu. Navyše sú po celej dĺžke dlane vybavené silikónovými bodmi, zariadenie vám tak v ruke nebude kĺzať. 


Ako správne vybrať veľkosť rukavíc?

Pre správny výber veľkosti, prosím využite nižšie priložený PDF súbor, vďaka ktorému vyberiete skvele padnúce rukavice Mujjo.

 
Kód:  MUJa01
Produktové číslo:  MUJJO-GLKN-012-S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16