Obnoviť stránku

Můj příběh

E-kniha, Česky
4,7 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Můj příběh

Životný príbeh prvej dámy Spojených štátov amerických a prvé Afroameričanka v tejto úlohe Michelle Obamovej

Michelle Obamova sa vďaka svojmu životu naplnenému zmyslom a úspechy stala jednou z nejikoničtějších a najpodmanivejšej žien našej éry. Ako prvá dáma Spojených štátov amerických a prvé Afroameričanka v tejto úlohe pomohla nastoliť najvľúdnejšou a najprístupnejšie atmosféru v Bielom dome v histórii a vybudovala si pozíciu silné zástankyňa práv žien v Spojených štátoch aj po celom svete.
Radikálne zmenila životný štýl mnohých rodín, ktoré vďaka nej vedú zdravší a aktívnejší život, naučila nás niekoľko tanečných krokov, zabodovala v Carpool Karaoke Jamesa Cordente a v nemilosrdnej žiare reflektorov dokázala vychovať dve normálne a skromné dcéry.
Michelle Obamova vo svojich pamätiach, diele plnom hlbokých úvah a úchvatného vypravěčství, pozýva čitateľa do svojho sveta a zaznamenáva zážitky, ktoré ju formovali - od detstva v chicagskej South Side, cez leta, kedy ako vedúca pracovníčka vyvažovala materské a pracovné povinnosti, až po dobu , ktorú strávila na najslávnejšej svetovej adrese.
S neomylnou úprimnosťou a iskrivým vtipom opisuje svoje víťazstvo aj sklamanie na verejnosti aj v súkromí a rozpráva svoj príbeh, tak ako ho žila - svojimi slovami a podľa svojho. Môj príbeh je kniha nielen vrelá, múdra a zrozumiteľný, je to tiež neobvykle dôverné oznámenia ženy, ktorá oplýva silnou dušou, inteligenciou a prirodzenú múdrosťou, ženy, ktorá sa vždy vzpierala všetkým očakávaniam a ktorej príbeh nás inšpiruje k rovnakému postoju.

Napsali o knize Můj příběh

"Keď som písala Môj príbeh, bol to pre mňa hlboký osobný zážitok. Úplne prvýkrát som mala priestor sa otvorene zamyslieť nad svojou neočakávanú životnú dráhou. V tejto knihe hovorím o svojich koreňoch, o tom, ako malé dievča z chicagskej South Side našlo vo svojom hlase silu a dokázalo túto silu odovzdať iným. Dúfam, že moja osobná cesta bude čitateľa inšpirovať k tomu, aby v sebe našli odvahu a stali sa tým, kým túži byť. Nemôžem sa dočkať, až sa s nimi o svoj príbeh podelím. "

Michelle Obamova

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF
Druh ochrany Social DRM
Ukážky ePUB, Kindle (Mobi), PDF

Základný

Autor Michelle Obamová
Počet strán 432 strán
Rok vydania 2019
Nakladateľ Argo
Jazyk Česky
Kód:  EK30716
Produktové číslo:  9788025728574

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11