Obnoviť stránku

MSI Z170 TOMAHAWK

4,7 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z170 TOMAHAWK

Táto základná doska firmy MSI Z170 TOMAHAWK formátu ATX predstavuje základ pre vašu hernú zostavu, na ktorej si budete môcť zahrať aj tie najnovšie herné šlágre. Doska sa chváli kvalitnými hernými súčiastkami aj dravým vzhľadom, ktorý v sebe nezaprie účel, na ktorý bola stvorená.Doska podporuje výkonné procesory Intel šiestej generácie a poskytuje široké možnosti rozšírenia pomocou slotov, USB a grafických portov.

Kľúčové vlastnosti

  • čipset Intel Z170 so socketom 1151 podporuje rad procesorov Intel šiestej generácie
  • najvyššiu úroveň herných detailov si užijete vďaka zapojeniu grafických kariet v režime AMD CrossFire
  • kvalitné súčiastky prešli testovaním podľa armádnych štandardov
  • aplikácia Gaming Hotkey umožní nakonfigurovať klavesy uľahčujúce vašu cestu za víťazstvom
  • doska poskytuje maximálnu ochranu všetkým súčiastkam
  • rozhranie M.2 a U.2 umožní zapojenie ultrarýchlych SSD diskov
  • prenos dát z externých úložísk rýchlosťou až 10 Gb/s je možný s USB 3.1 Gen2

Stvorená pre hráča

Doska je pripravená uspokojiť všetky vaše herné požiadavky. Čipová sada Intel Z170 ponúka päticu Socket 1151, podporujúcu rad procesorov Intel šiestej generácie. Pre operačné pamäte typu DDR4 nájdete na doske 4 DIMM sloty, ktoré možno osadiť pamäťami s maximálnou kapacitou 64 GB a frekvenciou 3600 MHz. Grafickým a rozširujúcim kartám sú tu rezervované 2× PCI-E 3.0 x16, 3× PCI-E 3.0 x1 a 2× PCI, ktoré poskytujú možnosť zapojenia kariet v režime AMD CrossFire, s ktorým si užijete hranie s najvyššou možnou úrovňou detailov. Hranie hier vás maximálne pohltí vďaka technológii Audio Boost. Tá so sebou prináša prvotriednu kvalitu zvuku s krištáľovo čistým zvukom. Pri vašom hraní vám tak neunikne jediné šuchnutie a vy absolútne ovládnete bojové pole.

Maximálna ochrana všetkých komponentov

Na výrobu dosky boli využité kvalitné súčiastky zodpovedajúce štandardu Military Class 4, ktoré boli testované v tých najnáročnejších podmienkach. Vďaka tomu si užijete veľa zábavy pri hraní hier či sledovaní filmov, ale zároveň sa budete môcť spoľahnúť na špičkovú kvalitu, ktorá vás nikdy nezradí. Viacvrstvové PCB a tienenie zaručujú najlepšiu možnú ochranu obvodov. Spolu s tým doska ponúkne aj zníženú absorpciu vlhkosti, ktorá zabraňuje vzniku studených spojov, a samozrejmosťou je aj ochrana I/ O portov pred poškodením statickou elektrinou.

Porazte svojich nepriateľov

Aplikácia Gaming Hotkey prináša možnosť nakonfigurovať herné nastavenia vašej klávesnice tak, aby ste mali všetky potrebné klávesy okamžite po ruke a vy ste mohli ľahko poraziť vašich nepriateľov. Na ich úplné rozdrvenie počas online hrania je doska vybavená hernou sieťovou kartou MSI, ktorej starostlivo vybrané súčiastky umožnia hranie hier bez komplikácií.

Bohatá konektivita

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2 s maximálnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb za sekundu. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšie fungovanie operačného systému aj aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení. Všetky hry, filmy, hudbu či iné súbory skopírujete z externých zariadení prostredníctvom dvoch USB 2.0 a dvojica USB 3.0. Keby vám aj toto prišlo málo, je doska vybavená dvoma rýchlymi portami USB 3.1, s ktorými kopírovanie súborov nebolo nikdy rýchlejšie. Rýchle rozhranie USB 3.1 Gen2 poskytuje vysokú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z170

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA392u9h2
Produktové číslo:  Z170A TOMAHAWK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19