Obnoviť stránku

MSI Vigor GK60 CR CZ

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Vigor GK60 CR CZ

MSI Vigor GK60 CR CZ predstavuje kvalitný prostriedok pre všetkých hráčov, ktorí hodlajú v neľútostných herných bitkách predvádzať tie najlepšie výkony. Nízka odozva hernej klávesnice aj jej odolné klávesy vašim prstom poskytnú tie najpresnejšie pohyby, takže vás nijako neobmedzí vo chvíli, kedy je potrebná presnosť. Čierna farba ruku v ruke s podsvietenými klávesami je navyše vychytaný doplnok ladiaci s vašou PC skriňou. Minimálne rozmery hráčskej klávesnice pritom neodoberú zo stola miesto na ťahy myšou. Mechanické klávesy sú pastvou pre vaše prsty pri hraní aj pri písaní a vďaka spoľahlivému mechanizmu sa môžete staviť, že vám vydržia neskutočne dlho.

Dôležité výhody klávesnice MSI Vigor GK60 CR CZ

  • Odolné vyhotovenie tejto gamerskej klávesnice je zárukou, že spínače vydržia pomerne dlho
  • Cherry MX Red spínače
  • Pripojenie k výkonnému hernému stroju je zabezpečené skrz rozhranie USB
  • Farba klávesnice je Čierna

Spínače MSI Vigor GK60 CR CZ

Táto klávesnica sa od klasických líši tým, že má odlišné spínače, ktoré majú vysokú odolnosť, životnosť a na ich aktiváciu stačí malá sila. Najmä pre hráčov býva výhodou to, že majú výraznú hmatovú odozvu a vysoký zdvih. MSI Vigor GK60 CR CZ disponuje spínačmi Cherry MX Red, ide o pomerne najrozšírenejší typ nainštalovaný v klávesniciach pre hráčov. Môže sa pýšiť skvelým tlakovým priebehom pri stlačení alebo a životnosťou 50 miliónov stlačení. Tento typ switchov vyhľadávajú predovšetkým hráči, nielen vďaka ich tichosti pri stlačení, ale predovšetkým vďaka minimálnej odozve.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy

Typ spínača

Typ spínača Cherry MX Red

Farba

Farba Čierna
Kód:  MSAaM11
Produktové číslo:  S11-04CZ207-PA3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12