Obnoviť stránku

MSI N750Ti TF 2GD5/OC Gaming

4,8 246 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI N750Ti TF 2GD5/OC Gaming

MSI uvádza na trh kartu s najnovším grafickým jadrom GeForce GTX 750 Ti určeným predovšetkým do hráčskych zostáv. Grafická karta N750Ti TF 2GD5/OC je pretaktovanou a upravenou verziou referenčnej grafickej karty od NVIDIA. Vďaka tomu prináša vysoký výkon prostredníctvom čipu taktovaného až na 1163 MHz v Boost Clock móde v spojení s 2 GB grafickej pamäte pripojenej cez 128 bitov širokú zbernicu. Tieto vlastnosti ocenia hráči počítačových hier, ktorí si tak budú môcť naplno vychutnať herný zážitok vo vysokom rozlíšení.


Pokročilé technológie

Technológia MSI Twin Frozr IV použitá na chladenie je overený štandard, ktorý zaistí dostatočné a tiché chladenie aj pri plnom vyťažení grafickej karty. Heatpipe s technológiou MSI Superpipe odvádza teplo z grafického čipu až 2x rýchlejšie ako štandardné systémy do hliníkovej mriežky chladiča, ktorá je chladená dvojicou ventilátorov s vlastnosťou Airflow Control.
To zaistí vysokú stabilitu karty pri pretaktovaní. Karta je navyše poctivo vyrobená z najkvalitnejších materiálov, čo dokazuje certifikácia Military Class 4.

Pokročilé technologie

Výkon pod kontrolou

Výkon pod kontrolou

Dodávaná utilita Afterburner vám umožní monitorovať všetky parametre grafickej karty a tiež ovládať jej výkon v reálnom čase. Widget MSI Gaming App umožňuje jednoduchý výber medzi profilmi Silent, Gaming a OC s najvyšším výkonom.
Bonusom je nástroj na zachytávanie obrazu Predator, ktorý vám umožní zaznamenať vaše herné úspechy v podobe videa alebo screenshotov.


Pre viac monitorov

Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená DVI, D-SUB a HDMI konektormi. Táto konfigurácia umožňuje pripojiť až 3 monitory a mať tak dostatok miesta na prácu alebo zintenzívniť zážitok z hrania. Realistické zobrazenie hernej scény zaistí implementácia rozhrania DirectX 11.2 a podpora fyzikálneho enginu NVIDIA PhysX.

Pro více monitorů

Rozmery karty

  • 250 x 128 x 37 mm
 GTX750 Ti

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 37 mm
Výška 128 mm
Hĺbka 250 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Počet stream procesorov 640×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR5

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 085 MHz
Frekvencia pamäte 5 400 MHz (5,4 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 60 W
Kód:  EF377f
Produktové číslo:  N750Ti TF 2GD5/OC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12