Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI H97M-E35

5 2 hodnotení
69,76 €

MSI H97M-E35

Spoločnosť MSI sa pýši viac než dvacetipětiletou skúseností v navrhovaní a výrobe IT produktov s vysokou úžitkovou hodnotou. Základné dosky, ktoré vznikajú v spolupráci so spoločnosťou Intel, patrí medzi dlhodobo stabilné a spoľahlivé zariadenia. Novej čipovej sady na osvedčené platforme LGA 1150 so sebou prináša podporu existujúcich procesov Haswell , Modernizovaných Haswell Refresh a pripravovaných kúskov pod kódovým označením Broadwell .
Model postavený okolo čipsete H97 sa drží osvedčeného štandardu Military Class 4 . Vysoko kvalitné súčiastky sú kľúčové pre dlhodobú stabilitu, spoľahlivosť a spolu so špeciálne navrhnutými obvody vám doprajú maximálnu spokojnosť. Doska na sebe nesie jednu pozíciu PCI Express x16 , Ktorá sa teší na osadenie grafickou kartou. Ďalej nasleduje dvojica slotov pre pamäte typu DDR3 s maximálnou rýchlosťou 1600 MHz a hneď šesť SATA III konektorov. Výhodou je unikátna technológia OC Genie 4 pre jednoduché pretaktovanie behom okamihu a všetky nastavenia je možné vykonávať z intuitívneho rozhrania UEFI Click Bios 4 . Vďaka formátu microATX ju možno osadiť aj do menšej skrine.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel H97

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA388o3
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  H97M-E35

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11