Obnoviť stránku

MSI Cubi-243W White

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

MSI Cubi-243W White

Tento počítač je prekvapivo výkonný, má naozaj malé rozmery a je nenáročný na priestor. Ide o miniatúrny počítač, ktorý primárne slúži na surfovanie na internete, alebo napríklad prehliadanie fotografií či premietanie filmu. Vďaka konektoru HDMI alebo mini DisplayPort počítač pripojíte k televízii, monitoru alebo k projektoru. Cubi-243W je energeticky úsporný a úplne bezhlučný mikropočítač. Počítač má nízku hmotnosť, je ľahko prenosný a má bielu farbu.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť
  • Miniatúrny počítač s prekvapivým výkonom
  • Úsporný procesor Intel
  • Podpora technológií Wi-Fi a Bluetooth
  • Podpora pre 4K monitory
  • Rýchly SSD disk
  • Farba: biela

Konektivita

S týmto počítačom sa bez problémov pripojíte k internetu pomocou vstavaného Wi-Fi modulu, alebo ho môžete pripojiť k sieti pomocou kábla RJ-45. Mikropočítač môžete tiež spárovať so zariadením s podporou Bluetooth. Na bočnej strane nájdete audio konektory pre mikrofón a slúchadlá či štyri USB porty pre externé disky.

Pre domácnosť aj kanceláriu

Cubi je jeden z najmenších desktopov a má široké možnosti využitia. Skvele sa uplatní v domácnosti i na pracovisku. Grafiku alebo relaxáciu pri filme zaistí integrovaný grafický čip Intel HD Graphics. Pre vaše dáta je prichystaná pozícia pre pevný disk formátu mSATA a ďalší úložný priestor získate nahradením spodného krytu rozšíriteľným modulom s pozíciou pre 2,5" disk.

 
Kód:  TB237a3g
Produktové číslo:  Cubi-243WE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09