Obnoviť stránku

MSI B450M-A PRO MAX

4,3 38 hodnotení
54,90 €

MSI B450M-A PRO MAX

Pohodlný a inteligentný dizajn a priateľské používateľské rozhranie uľahčuje inštaláciu dosky MSI B450M-A PRO MAX bez akýchkoľvek problémov. Sú k dispozícii optimalizované profesionálne pracovné postupy a mnoho nástrojov na vyladenie a nastavenie systému, ktoré uspokoja aj najnáročnejších používateľov. S takou doskou získa vaša počítačová zostava maximálnuprevádzkovú účinnosť. Základná doska MSI B450M-A PRO MAX s päticou AMD AM4 a čipovou sadou AMD B450M je určená pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI B450M-A PRO MAX

  • Základná doska MSI B450M-A PRO MAX pre procesory AMD Ryzen 3. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu DDR4 RAM až do 64 GB kapacity
  • Dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Bohatá konektorová výbava USB portov
  • High Definition Audio 7.1-kanálový zvuk
  • HDMI 2.1 a DVI-D na pripojenie zobrazovacích periférii
  • Formát mATX

Vysoký výkon a stabilná prevádzka s doskou MSI B450M-A PRO MAX

Doska MSI B450M-A PRO MAX je určená pre náročných hráčov vďaka výkonnému procesoru, rýchlemu ukladaniu a bleskovým USB prenosom. Optimalizované usporiadanie obvodov a vysoko kvalitné súčiastky dodávajú energiu pre maximálne stabilnú prevádzku. Konštrukcia chladenia dosky MSI B450M-A PRO MAX zaistí, že aj špičkové viacjadrové procesory pobežia na plnývýkon. Doska má vynikajúci dizajn napájania a mohutný pevný chladič. MSI B450M-A PRO MAX podporuje všetky najnovšie štandardy na pripojenie akokoľvek rýchleho úložného zariadenia, takže vaše hry sa budú načítavať a spúšťať rýchlejšie.

MSI B450M-A PRO MAX – všetko pre rýchlu operačnú pamäť a veľký úložný priestor

Dva sloty DIMM pre pamäť DDR4 s najvyššou frekvenciou 4 133 MHz má kapacitu až 64 GB. Plne izolované obvody pamäte MSI DDR4 BOOST zaisťujú dokonalú stabilitu a výkon, takže váš systém už nikdy počas hry nespadne. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. Pre pevné disky využijete naMSI B450M-A PRO MAX štyri sloty SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytuje konektor M.2 s bleskovou rýchlosťou ukladania. Vlastnú grafickú kartu môžete na MSI B450M-A PRO MAX zapojiť do PCIe x16 slotu. Na pripojenie zobrazovacích periférií je tu HDMI 2.1 port, ktorý zvláda vysoké 4 096 × 2 160 rozlíšení, k dispozícii je navyše aj DVI-D.

Rýchla komunikácia a špičkový zvuk s doskou MSI B450M-A PRO MAX

Na pripojenie k internetu je k dispozícii Realtek 8111HN Gigabit LAN, takže vás rýchlosť prenosu určite nebude obmedzovať. Pre periférie a rýchle dátové prenosy je na doske MSI B450M-A PRO MAX dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2. Nezabudnite si vychutnať najčistejšiu kvalitu zvuku v stereofónnom priestorovom vyhotovení so 7.1-kanálovou High Definition Audio.Doska ponúka zvuk štúdiovej kvality vďaka MSI Audio Boost a použitým prvotriednym zvukovým komponentom .

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B450

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC897

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Pro
Kód:  AA393e9g
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  B450M-A PRO MAX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18